En hyggelig oppmerksomhet, #2 (med dramatikk)

I dag kom det pakke til meg fra Black Design i posten! Denne pakken har jeg ventet på i over 2 måneder, etter at jeg vant en Facobookkonkurranse de hadde i forbindelse med åpning av ny butikk her i Sandnes. Dette skrev jeg om her. Siden det varte og rakk før jeg fikk pakken, henvendte jeg meg til butikken via Facebook og lurte på om pakken til meg kunne vært glemt ut. Neida, den var sendt med sporing, forsikret de, og skulle "sjekke saken". Noen dager seinere fikk jeg vite at pakken var levert ut av Posten(!), men at signaturen ikke kunne tolkes. De valgte derfor å sende meg en ny pakke, som altså kom i dag!

Dermed er det tydelig at vi har vært utsatt for svindel!

Noen har klart å hente ut min pakke med falsk signatur. Posten kan ikke ha bedt om legitimasjon eller sjekket signaturen til vedkommende. En hyggelig oppmerksomhet i posten er vel og bra, men at noen gjør seg så små at de stjeler andres pakker det gjør meg bare trist... Hvordan dette blir ordnet mellom Black Design som avsender og Posten, vet jeg ikke. Kanskje bør Posten gå gjennom rutinene sine?

Uansett - det fine oppe i det hele her er Black Designs vilje til å ordne opp til beste for meg som kunde! Det skal de ha ros for. :-) ...og den hyggelige oppmerksomheten, i form av et koselig nissepar, pryder nå de gamle koffertene jeg har stående i stua:

 

Tusen takk, Black Design, for det som (til slutt) ble en hyggelig oppmerksomhet!

 Stikkord:

7 kommentarer

Grete

07.12.2012 kl.15:51

Det må jeg si var flott gjort av Black Design !! de har forøvrig veldig mye fint :))

Kanskje en utro tjener i posten som har vært på ferde ? blir ingen hyggelig jul å pynte med stjålne nisser skulle jeg tro men...

Olgamors Finurligheter

07.12.2012 kl.18:38

Godt det gikk bra til slutt :D

ernashus

07.12.2012 kl.19:48

Tenk at det finnes folk som gjør seg til tyv for to nisser, har ikke ord for det.. men så bra at BD ordnet opp, nissene var kjempefine! Ha en fin fredagskveld, klem :-)

fruensvilje

07.12.2012 kl.20:57

et koseligt nissepar,kjekt å vinne og kjekt att black design gav deg en ny oppmerksomhet siden den første gaven ble deg frarøvet.Desverre er det altfor mange uerlige mennesker der ute

mimmimor

07.12.2012 kl.22:01

Flott at de fikset ny pakke til deg :) Postgangen i seg selv er underlig for tiden. Hvem som roter er ikke godt å si, men i dette tilfellet er det nok noen som har gjort seg til kjeltring. Jeg skal slutte å irritere meg for at jeg må legitimere meg for selv det minste lille :)

Katrine S.

07.12.2012 kl.22:44

Flott gjort av Black Design da! De kunne jo sannsynligvis ikke noe for at pakken kom i feil hender i utgangspunktet, men gjorde likevel det riktige ved å ordne opp. Er så stor forskjell på serviceinnstilling, så det var bra!

Og nissene var kjempesøte :)

God helg!!

dandilion

07.12.2012 kl.23:15

Nydelige nisser! Flott gjort av Black Design. God helg! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits