Julepynt i svart og hvitt

 

Lei av den gamle, tradisjonelle julepynten og klar for noe nytt? Hva med å gå for trenden med svart hvitt i dekoreringen i år?

For meg er det naturlig å holde fast ved noe av det tradisjonelle, men det betyr ikke at jeg ikke lar meg inspirere av trendene. Når jeg ser bilder som disse, er det fort gjort å la seg rive med:

 
Var det ikke mye fint å se? Jeg falt virkelig for dette, og fikk noen gode ideer som jeg jammen skal ta med meg. :-)
Bildene har jeg lånt fra den fine og inspirerende bloggen http://style-files.com/

 


 

 I dag har det verste av kulde sluppete taket her hos oss, og gradestokken viser rundt 0 grader. Det betyr mer snø! Gjennom kjøkkenvinduet kan jeg nå se snøfnuggene daler - igjen. Ingen tvil om at det er julestemning i heimen om dagen...

I dag står det litt vasking på programmet. Kanskje kan jeg klare å fylle opp en kakeboks også, før jeg setter meg klar i sofaen til å heie frem håndballjentene til ny EM-seier i kveld. Tiden vil vise. :-)

 

Håper adventsdagen din er helt topp!! 

Stikkord:

16 kommentarer

Grete

06.12.2012 kl.12:52

0 grader ???? her våkna vi til minus 14, heelt nede i 9 nå ! jaja det skal være forskjell på folk ;0)

Nei svart pynt til jul, må være litt smijern det da i tilfelle, er nok litt tradisjonell der jeg :)

Ha en fin dag i "syden" :)

Med andre ord

06.12.2012 kl.13:01

Sirdalsrypa: Hehe. Ja, smaken er ulik, og godt er det! ;-)
Vi koser oss i Syden, ingen tvil om det! ;-)

ernashus

06.12.2012 kl.13:26

Ååå, jeg elsker dette og har mye svart og hvitt selv. Men må ha litt rødt til:-)

fruensvilje

06.12.2012 kl.14:42

noe av dette kunne jeg nok like,men ikke svarte stjerner,jeg elsker naturen og fargane som omgir den så kongler og juletrepynt av treskiver kunne jeg like :))selv elsker jeg rødt og hadde sikkert gått for røde hjerter på treskivene da :))men smaker er så forskjellig og godt er det,,)da blir verden et fargerikt og spennende sted å være.Ønsker deg en fortsatt fin dag

Christina

06.12.2012 kl.17:25

Synes den pynten var kjempetøff og lekker :) :)

Krisdine's blogg

06.12.2012 kl.19:08

Jeg liker god gammeldags rød jul. :-) Det kommer jeg nok alltid å holde meg til. Selv om det er mye fint å stilig an "nymotens jul".

monica73

06.12.2012 kl.19:27

Likte noe av det,men tror heller jeg ville godt for det hvite romantiske i julen.Fint med litt anna.Jeg er egentlig ikke så glad i den røde jula,men litt blir det jo.Kunne godt tenkt meg en helt hvit jul om det bare hadde stått på meg her i heimen,men det gjør det ikke!

synnovesyr

06.12.2012 kl.23:08

Ja lekkert er det,men skal man ha det sort hvitt bør det være gjennomført og jeg har alt for mye tradisjonell julepynt som jeg må ha frem år etter år:)

Katrine S.

07.12.2012 kl.10:31

Litt trist med for mye svart/hvitt til jul da... men absolutt mye stilig! Kult med sånn "perlestjerne" på kortet, det kjenner jeg noen som kan hjelpe meg å lage!

Passer bra å ha noen formingsaktiviteter liggende klare til helga, for her er det minus tjueto!

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:52

Katrine S.: Sånn føler jeg det vel egentlig selv også. Er det gjennomført, som på disse bildene, er det flott! ...men jul er tradisjon, og det skulle nok mye til før jeg hadde latt være å ta fram igjen den samme pynten fra år til år, og erstattet med bare svart/hvitt. ;-) Men noen innslag i en krok er ikke å forakte! Hehe.
Kos dere i advensthelga!!

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:52

synnovesyr: Stemmer det, sånn er det her også. Så ny inspirasjon er vel og bra, men når alt kommer til alt blir det mye tradisjon i pyntingen! ;-)

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:54

monica73: Jeg tror mye er avhengig av tradisjon akkurat i jula. Dessuten må det være gjennomført for å være fint. Hadde nok ikke klart å la all den gamle julepynten min bli på loftet og erstattet med bare svart/hvitt, gitt. ...men littegrann i en krok går jo an! ;-)

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:55

Krisdine's blogg: Akkurat når det gjelder jul, tror jeg de fleste av oss tenker akkurat som deg. Fint med litt nye tips og inspirasjon, men den gamle, tradisjonsbundne pynten må nok fram! ;-)

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:56

Christina: Jepp, det er fint og lekkert som du skriver når det er gjennomført som på disse bildene. Så er det opp til hver av oss om vi vil kjøre tradisjon eller prøve litt nytt - eller en blanding av begge deler, som meg! ;-)

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:57

ernashus: Nettopp - viktig å ta vare på tradisjonene også. Kan godt være moderne og med ny vri, men jeg tror det hadde blitt stusselig hjemme om all den gamle pynten skulle forbli på loftet når jula ringte inn... ;-)

Med andre ord

07.12.2012 kl.14:58

fruensvilje: Ja, smaken er forskjellig, og godt er det. Jeg tenker at litt ny vri og inspirasjon er helt fint, men tradisjon er spesielt viktig i jula, og da må den gode, gamle pynten fram - og den er jo gjerne rød! ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits