Det snør, det snør

 

Mens snøen har lavet ned her hjemme, har Anton, Benn og jeg tilbragt et døgn i campingvogna på Brusand. Benn har lagt ferdig gulv i "spikerteltet", mens Anton og jeg har gått en fin tur i vakkert vintervær. Dessuten har det blitt mye kos inne i vogna, både med mat og drikke (og godteri!) og stearinlys og lesestoff og kjekke TV-programmer. Veldig gøy at min dyktige kollega, Anna, gikk videre i Det store Korslaget i går kveld, sammen med gjengen til Sigvart Dagsland. Vel fortjent!

Her kan du se hvor fint det var på Brusand da vi gikk tur i går ettermiddag:

 

 (iPhonebilder)

 

Akkurat nå snør det virkelig mye utenfor kjøkkenvinduet her! Vanskelig å tro at vi bor i Rogaland... ;-P Anton og jeg skal kle godt på oss og gå ned til Stemmen og få med oss tenningen av julegranen som skal skje nå klokka 16.

Anton er i ekstase om dagen - han elsker å leke seg i snøen. Morsomt for en valp å oppleve naturen fra kong Vinters side:

 


Anton har fått seg en fin vinterkåpe, som både varmer, har refleks og er vanntett.
Uten den ville vi knapt sett ham i all snøen! ;-)

 

Snør det hos deg?

 

Stikkord:

6 kommentarer

helgemamma

02.12.2012 kl.15:39

He he.. er nok lurt å ha på han litt vinterklær så han ikke blir borte i snøen.. :-) Ikke ofte det er snø her vest nei så best å nyte de mens den er her.

lulltove

02.12.2012 kl.15:57

Så nydelige bilder! Lyset der må være helt fantastisk på denne årstiden. Ha en fin adventskveld!

Grete

02.12.2012 kl.15:59

Så flotte bilder du har tatt :)) gleder meg til å flytte til havet så jeg også kan få et slikt flott turterreng, og så Anton da, hva kan man si annet enn sukk <3

synnovesyr

02.12.2012 kl.17:29

Så søt Anton er i det nye antrekket,er nok godt å ha noe varmt på seg når kulda setter inn. Nyelige bilder du har tatt:) ha en fin kveld:)

fruensvilje

02.12.2012 kl.17:43

nydelige bilder.Det var lurt å kle på Anton for jeg er enig i att han ellers ville vært nesten usynlig:)nei det snør nok ikke her det er bare isende kaldt,ca 10-

Marit

02.12.2012 kl.19:23

Flotte bilder! :o) Har fått litt snø her også faktisk. Slett ikke den verste måten å starte desember på det.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits