Store forventninger

 

Etter mange år med blånisser og rødnisser, får vi omsider noe flunkende nytt på NRKs julekalender i år. Jeg gleder meg til kvelden - til å få med meg premieren på "Julekongen".

 


Bildet er lånt herfra.

 

Etter hva jeg har lest i media skal dette være en vellykket storsatsning, så forventningene mine er store. Det er nesten så jeg gleder meg til barne-TV på linje med 1. desember da jeg var liten og ventet på "Jul i Skomakergata"! ...men bare nesten, selvfølgelig! ;-)


Er det flere voksne enn meg som er barnslige nok til å glede seg til barne-TV i kveld? 

Stikkord:

3 kommentarer

fruensvilje

01.12.2012 kl.17:21

he he jeg har faktisk ikke tenk på det jeg da :)) men hadde gjerne sett på det jeg ja for så barnslig har vi lov å være :))

Anettesbokboble

01.12.2012 kl.23:14

Så absolutt! Vi satt benken foran tv-skjermen og fikk skikkelig godfølelse da adventsserien rullet over skjermen. Nesten som en blanding av "Linus i svingen" og "Jesus og Josefine". Denne kommer vi garantert til å følge med på :) Ellers koser vi oss i gnistrende kaldt vintervær. Snøen lar vente på seg, men himmel i brann og nordlys er en fin erstatning. Håper du har nydelige adventsdager sammen med dine vakre kjære! Klem fra Anette <3

mimmimor

02.12.2012 kl.11:25

Du sier noe, det kunne vært kjekt å få med seg. Ungene er så store nå - for gamle og for unge til å bry seg. Dermed glemmer jeg det bort. Var premieren bra?

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits