Snø til helga

I natt kom den første snøen til oss, til manges glede og noens ergrelse.

Visst blir det lysere og triveligere ute. Novembermørket er ikke det lystigste vi har... :-P

Se hvor fint det lyser gjennom ytterdøra vår når gatelysene og snøen jobber sammen:


Det blir fristende å gå tur med kameraet på jakt etter fotomotiv i snøen:


Innrømmer gjerne at jeg totalt sett ikke er så veldig glad i snø, vinter og kulde, selv om jeg ser at det har sin sjarm. Snøen gir rom for mange morsomme uteaktiviteter for dem som liker sånt.

At vi går inn i den første adventshelga, derimot, det er noe jeg kan like! Nå får jeg utløp for trangen til å pynte og gjøre det trivelig innendørs. Innlegg om adventspynt i heimen dukker plutselig opp på bloggen...

Enten du liker snøen eller ei, avslutter jeg med en liten oppfordring:

 

God helg!

5 kommentarer

fruensvilje

30.11.2012 kl.12:06

snø hører vinteren til og ja den lyser opp i mørket.Jeg er ikke tilhenger jeg heller men må alikavel innrømme att det hjelper litt på med advent og julestemning :))og fint er det ingen tvil om det :)

Grete

30.11.2012 kl.13:37

Joda det er pent, men jeg er heller ikke så glad i snøen lenger ! men når det er sagt, i jula MÅ vi ha snø da hihi kom noen fjoner her i stad men de smelta med en gang :)

helgemamma

30.11.2012 kl.18:07

Jeg har ett litt ambivalent forhold til snø....Men det er jo litt fint også da..og jeg elsker å ake!! :-)

Tove

01.12.2012 kl.05:26

KJøper den siste jeg. Vinteren kjøper jeg ikke, men kanskje gjøre det beste ut av det og rett og slett gå ut og lete etter fotomotiv. Ha en super helg.

OKBente

01.12.2012 kl.06:34

Ej e fantastisk glade i snø. Fekk eit bilde frå Emma, niesa mi i Stavanger i dag. Ho klarte formidle litt julestemning te mej...masse snø og masse lys:-) Med ønske om ei strålande helg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits