Juleønsker

 

Det er en trend i bloggsfæren å publisere julegaveønskene sine dette året. I fare for å fremstå som politisk ukorrekt og med fokus på egen materialisme, tar jeg sjansen på å henge meg på trenden...

Bildet viser ønskelista mi for jula i år, og betyr på ingen måte at jeg ikke innser at nestekjærlighet, omsorg og omtanke for andre, samt julens verdier er mange hakk viktigere. Så er det sagt! Likevel er det fristende for en pakkeglad dame som meg å surfe rundt på nettet eller titte litt i butikkene og ønske seg noe nytt. Jeg er ikke eldre og mer korrekt enn at jeg innrømmer det her så alle som vil kan lese det.

Vil også føye til at jeg er rimelig opptatt i ukene fram mot jul, så hvis du vil treffe meg hjemme når du innfrir et av ønskene og leverer julegaven til meg bør du melde fra på forhånd! Hahaha.

 Liker du noe av det samme som meg?

 

1. Trehånd fra HAY
2. Lyshus fra Kähler
3. To Boblen vaser i den minste utgaven (sett) fra Finn Schøll
4. Uggs tøfler, gjerne i grå strikk-utgave
5. Stor ildfast form fra Rosendahl, gjerne med lokk
6. Marius Strikkebok
7. Strikkeboka Med hjerte for strikk

Ikke avbildet: DIAMANTER! *knis*

 

Hva ønsker du deg til jul?

Har du blogg er du herved utfordret til å vise frem ønskene dine, du også! Legg gjerne igjen en link til ønskelista di i kommentarfeltet under, så jeg får sjansen til å se den... :-)

 Stikkord:

3 kommentarer

Grete

27.11.2012 kl.16:40

Mange fine julegaveønsker har :)

fruensvilje

27.11.2012 kl.17:53

denne trenden har jeg ikke hørt om men det er greit :))synes du har litt av hvert som jeg også hadde blitt glad for :))

Bente Presterud Røvik

27.11.2012 kl.22:14

SÅ utrolig hyggelig at strikkeboka mi står på juleønskelista di!

Ønsker deg en riktig god jul - og så håper jeg du får ALT du ønsker deg :-)

Hjertelig hilsen fra Bente

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits