Strikket mobildeksel i Mariusmønster

 

Jeg lovte dere visst noen ord om og bilder av strikkeprosjektene som Andrine og jeg holdt på med på søndagskvelden... Jaja, nå er det fredag igjen og vel på tide å innfri løftet!? ;-)

Saken er den at da jeg var hos mamma i forrige uke strikket hun deklser til iPone i Mariusmønster som hun solgte på julemessa i Hurdal. Disse var kjempepopulære og hun fikk mange nye bestillinger i tillegg de hun hadde med seg til messa. Jeg hadde også lyst på et slikt deksel og tenkte at det må jeg da jammen kunne klare å strikke selv! Som tenkt - så gjort! Nå pryder og beskytter det selvstrikkede dekselet i populært Mariusmønster telefonen min: 

Strikk deg et deksel du også, da vel! Oppskrift finner du i dene fine boka:...meeen hvis du heller vil betale 90 kroner + frakt kan mamma strikke for deg! ;-)

 

 

Andrine syntes nok det så trivelig ut da mammaen satt og strikket. (Jeg kan love at det ikke er hverdagskost!) Hun fant derfor fram sitt eget strikkeprosjekt, som har fått hvile lenge(!), og strikket i vei, hun også. Veldig koselig å sitte sammen og strikke og skravle litt...

 


Andrine strikker lilla skjerf, som visstnok skal bli en gave til mammaen hennes ! ;-) Skjønne jenta mi...

 

Liker du å strikke?

 

Stikkord:

5 kommentarer

Grete

23.11.2012 kl.14:57

Koselig å kunne lage noe sammen :) fint Iphone-deksel ble det også :)

OKBente

23.11.2012 kl.18:04

Skikkelig kult! Det hadde vore nåke å gi til mine amerikanske venner til jul:-)

Tove

24.11.2012 kl.04:03

Det morsomste og mest orginale håndarbeidet jeg har sett på lenge. Sikkert veldig lurt, fordi den beskytt litt mot støt og slag også.

Anettesbokboble

24.11.2012 kl.11:22

Åh, så lekkert!! Vurderer å bestille en slik av mammaen din, for å strikke selv blir som en måneferd for meg ;)

thelifeofmagnus

29.01.2013 kl.17:52

Kult! :)

Mamma har strikket disse til meg:

http://thelifeofmagnus.blogg.no/1359408652_marius_mnster__comeba.html

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits