Isprinsessa

Vi har vært på skøytebanen på Jærhagen i Klepp med klassen til Andrine i kveld.

Andrine elsker å stå på skøyter og strålte som ei sol ute på isen! Eneste sure minen kom da jeg nærmest måtte trekke henne av isen da det var slutt. ;-)Denne skøytebanen ligger inntil et kjøpesenter (veldig praktisk, hehe), så etter at vi hadde beundret Andrines skøyteferdigheter en stund, koste Anna og jeg oss med litt shopping innendørs mens Andrine skøytet videre ute.

...og dermed var alle parter såre fornøyde! ;-)

Stikkord:

4 kommentarer

fruensvilje

22.11.2012 kl.22:19

nydelig jente med sunne hobbyer :))

Olgamors Finurligheter

23.11.2012 kl.08:34

Høres veldig koselig ut :D

monica73

23.11.2012 kl.16:16

Så gøy.Savner litt da man fant på ting med ungene.Samtidig er det litt deilig og gjøre hva man vil;)Hehe!

OKBente

23.11.2012 kl.18:15

Ingen ting e beire enn når alle e fornøgde:-) Kjekt å gå på skøyte då! Me like:-) Håpe dokke fe kalde vinter og trygg is på vatna rundt omkring i Sandnes og Stavanger. Då verte nok Isprinsessa happy tenker ej:-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits