Shopping og kafebesøk med maskulint innslag

 

Ikke bestandig mannen er like begeistret for ideene mine om å gå på kafe og shopping, men i går fikk jeg ham med!

Vi var ute og kikket etter litt ting til interiøret, og benyttet samtidig anledningen til å sette oss ned og drikke kaffe på Newsman og dele et saftig stykke gulrotkake. Det skal ikke mer til før jeg er såre fornøyd. Når BP fikk anledning til å gå innom en elektronikkforretning og "kjenne på" den nye iPad mini, var han et eneste stort smil, han også!

Noen bilder fra den koselige kvelden, skal du selvsagt få titte på:

 

 

 

Til tross for at de solgte slikkepinner i fristende farger, endte vi opp med dette svære, deilige gulrotkakestykket:
 Så var det shoppings!


Benn tok bilde av meg mens jeg studerte fristelsene hos Bolia, og det var ikke få...Under følger et par bilder fra utstillingene på Bolia. Jeg kunne gjerne fått hjem det meste av det de hadde der nå. ;-)


...men det er viktig å se på det man er ute for å se på, sier Benn(!), så vi gikk videre...

 
Utstillingen hos Princess fristet imidlertid såpass at jeg måtte stopp igjen.
Du skal ikke se bort fra at vi ender opp med denne puta til vår nye sofa.

 

Jepp, vi skal ha ny sofa, og det var vel egentlig hovedgrunnen til at vi var ute i går. Vi har nemlig investert i "spikertelt" fra Vestcamp til campingvogna vår og den skal vi møblere med en deilig kosesofa, blant annet. Vi fant en aktuell sofa i går, men alt dette kommer jeg tilbake til etter hvert.

Nå bærer det snart avgårde til et spennende jobbmøte, og i kveld står damenes aften med foredrag, champis, gode tilbud og overraskelser hos nettopp Bohus på programmet. Jeg gleder meg!

November er faktisk ikke så verst om dagen, synes jeg... ;-)

 

Stikkord:

5 kommentarer

kongocrisis

08.11.2012 kl.13:43

Kjempe fin blogg!

Ta en tur innom bloggen vår om glemte kriser, leger uten grenser, og spre budskapet!

Færre dør, når flere vet.

fruensvilje

08.11.2012 kl.14:55

Så hyggelig med en slik tur sammen da :))lenge siden min mann har ruslet ilag med meg på shooping,nevnte det faktisk her om dagen att vi snart burde ta en tur bare or å titte og hygge oss

Olgamors Finurligheter

08.11.2012 kl.16:06

Hørtes så koselig ut. Gå tur ilag, kikke på ting og dele gulrotkake. Rent romantisk :D

Tove

08.11.2012 kl.17:47

En fin dag ute på shopping!

OKBente

09.11.2012 kl.01:20

KJempestas når mannen i huset vil vere med på shopping og kafe. Det like ej! :-) Skjønt som du e inne på, det gjelder å fokusere på det ein skal...eller e det fare for at mannen kan verte litt, berre litt altso, utolmodig.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits