Slutt på internett

Så var jeg kommet til veis ende, gitt. Tidligere i dag mens jeg surfet rundt i kjent stil, dukket denne meldingen opp på skjermen min:

Og vips så var det slutt på den moroa!

Bare tøys, selvfølgelig! Kan virkelig ikke tenke meg et liv uten internett. ...samtidig tenker jeg at det er forbausende hvor raskt vi tar til oss ny teknologi, nyttegjør oss av den og gjør oss avhengige av den.

Vel, nå er mandagskvelden her. Jeg har hatt undervisning i dag. Deretter har jeg deltatt på intet mindre enn 4 møter. En sving innom butikken gjorde at denne på mystisk vis havnet i handlekurven min:

...og nå er stakkaren spist opp fra topp til tå, og det nesten 2 måneder før jul! Ille, spør du meg. ;-)

Ønsker deg en mandagskveld full av syndige kalorier! *knis*


Stikkord:

8 kommentarer

monica73

05.11.2012 kl.21:33

Haha,den var jo litt god da.Mye sannhet faktisk i de ordene der.Jeg er håpløs med dataen.Sitter med den hele tiden,må ta meg sammen mange ganger og reise meg for og gjøre noe fornuftig.Uff,og vi klager på ungdommen,så er vi ikke det spor bedre selv;)

fruensvilje

05.11.2012 kl.21:36

godt det bare var tull,hadde vært trist om du forlot internett :))

Men slik jeg kjenner deg nå så er du og din familie utrolig aktive og flinke å være ute selv om dere er på internett hver dag :))så ja takk begge deler.

Har syndet kjempemasse i 3 dager no :)pga masse besøk og vært på besøk så har det blitt deilige kremkaker hver dag :))

ewymarie

05.11.2012 kl.21:48

KInder er farlig godt ja...og der ble det en tur ut på kjøkkenet... : ) I tillegg til kveldsmat blir det nok litt sjokolade i tillegg : )

OKBente

06.11.2012 kl.04:30

Mandagen snart slutt her...og ej må vere ærlig seie det vart nokre syndige kalorier på mej også i dag...te tross for kun mandag. Men so he ein desto meir å leve på:-)

Tove

06.11.2012 kl.06:20

He...he... har sett den før ja. Kan ikke si meg mer enig. Fire møter høres ut som en gjennomsnittelig lærerhverdag....he....he.... og forresten den datamaskinen du viste på Instagram, bruker dere den fremdeles? Skulle gjerne vist den frem til mine kjære kolleger isåfall, sånn bare for å minne om hvor fint vi har det hos oss, der vi sitter med hver vår laptop.

Grete

06.11.2012 kl.06:50

nei men uffda, og så på en mandag :))) du tenk hvor mange ungdommer som hadde satt colaen i halsen hadde de fått den meldinga på skjermen hihi mn ikke jeg....drikker ikke cola ;0)

olgamors finurligheter

06.11.2012 kl.09:20

Man må jo kose seg litt mellom data og andre aktiviteter. Skal gå meg en tur ut og se om jeg finner noe ;-)

Ha en super dag!

Med andre ord

08.11.2012 kl.13:29

Tove: Ja, vi overøses av møter, Tove! Vel, datamaskinen du sikter til står nok mest "til pynt", men vi har en lærer som bruker den i spesialundervisningen innimellom. Ellers skal det sies at vi er godt utstyrt med datautstyr på vår skole, både til elever og lærere.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits