Hilsen fra Dubai

 

I disse dager er min kjære Benn Peter på jubileumstur med jobben sin til Dubai!

Han har det etter sigende veldig fint - varmt, luksuriøst og med minneverdige opplevelser. I dag fikk jeg tilsendt noen bilder fra verdens høyeste bygning, som altså befinner seg i Dubai. Bygget ruver imponerende 828 meter over bakken! Benn var oppe i 124. etasje - så høyt man fikk lov å komme. Der oppe tok han dette bildet:

 

 

Min fine, tøffe BP, som tydeligvis ikke lenger lider av høydeskrekk. ;-P

 


Vel nede på bakken tok han bilde andre veien. Dette er altså verdens høyeste bygning!!

...og her er "beviset" på akkurat det. ;-)

 

I morgen skal de på ørkensafari. Verdens største kjøpesenter har de også... Tror jeg må få meg en tur til Dubai, gitt! ;-)

Her hos meg, med beina trygt plantet i 1. etasje, er det lørdagskveld, og jeg skal slappe av med beina høyt hevet, godt fornøyd med egen innsats. :-) Jeg har nemlig foretatt en god helgevask OG ferdigstilt jubileumsheftet jeg har laget for jobben min i dag. Deilig å være ferdig og kunne nyte kvelden uten flere forpliktelser!

  

Stikkord:

8 kommentarer

Marit

03.11.2012 kl.17:38

Tror ikke helt min drømmemann hadde hatt lyst å opp her. Da vi var på Prekestolen i fjor holdt han på å få panikk .. fordi jeg dreiv og tok bilder langt utpå kanten. Jaja. Egentlig viste han seg som ei skikkelig pingle der oppe. ;o) Fortsatt god kveld.

dandilion

03.11.2012 kl.17:39

Nyt kvelden, du! :) Her i Beijing er det tid for å legge seg.

liveterno

03.11.2012 kl.18:59

Her var jeg i januar :) Fantastisk, men ikke noe for de med høydeskrekk!! Bare heisturen var en opplevelse. 10 meter i sekundet!!!

Neste gang bør du være med :) Det er absolutt verdt en tur til Dubai!

Ha en fin lørdagskveld :)

OKBente

03.11.2012 kl.19:11

Ein tur i verdens høgste bygning eller ei; ein tur til Dubai er absolutt å anbefale. Va so heldige få vere der ei god veke med jobben min for nokre få år sidan. Eit lite land med store kontrastar...og ein må passe på oppføre sej fint:-) Ønske dej ein fin laurdagskveld!

Olgamors Finurligheter

04.11.2012 kl.10:43

Stilig :D

Sikkert heeelt greit å være der :D

Anettesbokboble

04.11.2012 kl.10:50

Wow, så flotte bilder!! Men ikke engang en lottoførstepremie hadde fått meg opp dit, he he ;)

Kamilla Haaland

04.11.2012 kl.13:23

Dubai virker som et veldig spennende "eventyrland." MÅ reise dit en gang!

fruensvilje

05.11.2012 kl.17:34

dette var flotte bilder :))jeg og min kjære skal jo til Dubai i mars neste år :)gleder meg kjempemasse,men siden det er cruise tviler jeg på att vi skal opp i slike høyder hi hi

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits