Vi vant, vi vant!

 

Vi var på markering av FN-dagen på skolen til Andrine i går kveld. Der fikk vi flott underholdning av skjønne unger, ledet av dyktige voksne. Vi fikk smake på godsaker fra kafeen, handle håndlagde duppeditter og ikke minst fikk vi ta lodd, som på en god, gammeldags basar. Jeg har aldri jeg vunnet noe på basar, i alle fall ikke som jeg kan huske. Andrine, derimot, har vinnerlykke til gangs! To juler på rad har hun vunnet 1000 kroner på Flaxlodd (vi pleier bare å kjøpe slike lodd til jul), og i går slo hun til igjen! Hun hadde glede av å passe på loddene våre og kunne juble høyt da vi stakk av gårde med en fantastisk flott og inholdsrik fruktkurv!

 

 

Akkurat nå er Andrine på konsert med koret sitt. Der er det også basar, men det er vel for mye forlangt at det skal bli gevinst igjen. Vi har imidlertid kuttet opp masse frukt til fruktsalat mens hun har vært borte. Med litt vaniljesaus på toppen, blir det kveldsmat de luxe på oss i kveld:

 

 

...og i morgen er det heeeelg! Livet smiler. :-D

 

Stikkord:

4 kommentarer

Grete

25.10.2012 kl.20:14

Så kjekt med slike unger som vinner da gitt :))

fruensvilje

25.10.2012 kl.20:37

gratulerer,dette var en lekker gevinst:)kos dokke godt med godteskåla i kveld

ewymarie

25.10.2012 kl.21:01

Artig å ha litt vinnerlykke : )

Takk for tipset om fruktsalat-det skal jeg jammen lage, men usikker på om de har vanilje saus her.

Anette

26.10.2012 kl.11:29

Ååå, så gøy!! Tror du at hun har noen knalltips angående lottotallene til helgen? He he ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits