Høstbilder

 

Mens snøen har funnet fram til mange plasser i landet i dag, er det fremdeles høst her hos oss - veeeldig høst! Det blåser friskt og temperaturmåleren viser kun et par røde. Det er surt å oppholde seg utendørs, men med hund som må luftes kommer man seg ut uansett vær. Helt greit, i grunn. :-) Da er det fint å se på markene som er teppedekket av fargerikt løv. Jeg klarer jo ikke gå forbi uten å ta fram iPhonen min og ta noen bilder, selv om det resulterer i blåfrosne fingre. Vantene ligger fremdeles godt pakket bort etter sist vinter. ;-)

 

Tykke tepper av høstløv dekker bakken nå.

 


Ikke veldig fristende å sette seg på denne benken nå, men å ta bilde av den, derimot... ;-)

 


Lange skygger og lav sol er en kombinasjon som gjør seg godt på fargerike høstbilder.

 

I kveld skal vi riktig kose oss i familien... Andrine kommer snart hjem fra konsert og basar med koret. Vi andre kan knapt vente! Hva vi skal kose oss med skal jeg vise litt senere. Hint: Det er både sunt og veldig, veldig godt!

So long!

 3 kommentarer

Creativboligstyling.

25.10.2012 kl.19:20

Nydelige bilder hege, du er en super dyktig fotograf!! :-))

Nå skal jeg se nedover siden din her, kose meg med innleggene dine :-)

Ha en fin kveld! <3 Klemmer

Anette

25.10.2012 kl.19:34

Fantastiske bilder! Her har vi hatt vår første snøstorm denne høsten/vinteren og jammen har det vært godt å være inne. Har allerede fyrt opp en liten formue i stearinlys og "verre" skal det bli ;) Ønsker deg en superduper helg, det er jo straks freddan :) Klem fra Anette :)

fruensvilje

25.10.2012 kl.20:49

du så masse løv :))utrolig flott,heller det en dette kvite teppet da hi hi,jeg har sagt jeg ikke skal klage:)uff men 15-20 cm nysnø i oktober er litt mye og litt tidlig.Nyt høstløvet det er iallefall deiligt

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits