Dagens høstbilder

 

Vi har hatt strålende høstvær hos oss i dag, og jeg har hatt fri - en finfin kombinasjon. Dermed bar det ut på tur for lille Anton og meg!

Det slo meg hvor deilig frisk lufta var og at naturen virkelig er usedvanlig vakker på godværsdager i oktober. Den lave sola varmer nok ikke mye lenger, men bidrar sterkt til gode naturopplevelser. Anton koste seg på sitt vis med å snuse på alt som kan snuses på, mens jeg plukket iPhonen ut av lommen og tok noen bilder underveis. Innen vi kom oss hjem hadde det faktisk gått nærmere 2 timer - helt herlig!

 

 


 


 


 
 

 

Nå er det helg og høstferie for oss her i vest! Noen ganger er det riktig godt å være lærer... :-)

 
5 kommentarer

OKBente

05.10.2012 kl.17:14

Herlige og flotte bilder! Kos dej med haustferie! :-)

ernashus

05.10.2012 kl.17:19

Så vakkert, så vakkert! Riktig god helg til deg og dine! :-)

dandilion

05.10.2012 kl.20:04

Nydelige biilder! Herlig vær her i dag :) Det passet bra siden vi syklet til og fra Vitenfabrikken i dag. Hvilket betydde at jeg syklet til og fra jobb i dag for å få sykkelen med meg. Dermed fikk jeg gleden av å nyte den vakre parken vår i vakker høstskrud :)

fruensvilje

05.10.2012 kl.23:20

ikke noe er vakrere en høsten med sine flotte fargespill :))jeg bare elsker disse fargene.

Bildene dine var nydelige,ja vesle Anton også da :))ønsker deg en fin ferie

Mandelhjärta

11.10.2012 kl.15:02

Herlige bilder! Nyt høsten! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits