Hilsen fra Brusand

Som mange av dere faste leserne vet, kjøpte vi oss campingvogn i sommer. Anton, BP og jeg er i vogna på Brusand i helga, hvor den nå står plassert.

Vi har blitt glade i campinglivet på kort tid, og ikke minst er det kjempefint å ha direkte tilgang til turer på og ved den fantastiske jærstranda her. Lyset er ofte så fint, og man kan gå i timesvis langs stranda og oppleve noe nytt hver gang. Ingen tur er lik...

Etterpå er det godt å sette seg inn i ei varm og koselig vogn og spise litt godt, skravle litt og gjerne unne seg litt god rødvin også. Her på Brusand smiler livet til meg. :-)

Her skal du få se noen iPhoneglimt fra helgas strandturer så langt:

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en liten hilsen med statusrapport fra vår helg på Brusand. :-)

Hvis du vil se flere av bildene mine, må du gjerne følge meg på Instagram. Oppdaterer oftere der enn på bloggen for tiden... Søk meg opp på medandreord - selvfølgelig. ;-)

Nyt lørdagskvelden!


Stikkord:

8 kommentarer

fruensvilje

15.09.2012 kl.21:49

det gode liv:))skikkelig hærlige bilder

ewymarie

15.09.2012 kl.22:41

Utrolig masse fin natur i Norge. Du er så flink til å vise så flotte bilder : )

dandilion

15.09.2012 kl.23:33

Høres ut som avslappende helgekos :) Kos dere videre!

Anette

16.09.2012 kl.09:06

Åh, så nydelig! Jeg drømmer meg helt bort :) <3

Marit

16.09.2012 kl.09:27

Vakre bilder. Sannsynligvis er dere som bor der borte litt lei av det forblåste landskapet men jeg synes det er utrolig facinerende. God søndag til deg og dine. :o)

monica73

16.09.2012 kl.19:30

Så nydelige bilder.Også bare tatt med telefon!?Fantastisk!!

Skjønner dere koser dere der ja:)

Med andre ord

16.09.2012 kl.20:27

ewymarie: Takk for det. Jeg liker jo fotografering veldig godt, men dette er altså iPhonebilder.

Med andre ord

16.09.2012 kl.20:30

Marit: De åpne plassene på Jæren er temmelig forblåst, ja. Heldigvis ligger både hjemmet vårt og campingplassen godt skjermet for den sterkeste vinden. Landskapet er jo helt fantastisk. Jeg får ikke nok! Hehe. Er opprinnelig fra østlandet, men tror aldri jeg slutter å la meg fascinere av Jæren, og da spesielt de flotte strendene vi har her på sørvestlandet.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits