Et innlegg om interiør og vakre Hellestø

 

God lørdag, alle dere der ute!

 

Med hund i hus kommer man seg opp tidlig, så i dag fikk jeg faktisk gjort unna masse husarbeid før jeg vanligvis står opp på en fridag. Vi har vanligvis en avtale om at jentene eller BP tar seg av Anton på mårra'n, men siden de ikke er her nå må jeg opp selv... *gjeeesp*!

 

Tenkte å vise dere noen bilder jeg tok da Anton og jeg var på Hellestø i går. Hellestø er en av de flotte jærstrendene våre, og det er faktisk unntak fra båndtvangbestemmelsene der. Det passer jo perfekt for en utflukt for oss to. :-) Lyset der ute er ofte magisk. Det er vanskelig å beskrive hva jeg mener, det må nesten oppleves. På bildene under ser du noe av hva jeg mener, men iPhonebildene gir ikke stemningen og lyset rettferdighet, så langt derifra...

 


Mørke, tunge skyer i horisonten, kombinert med sollys på stranda gjør at man kan beskrive opplevelsen der ute som amazing, som de sier på nynorsk! *smiiil*

 Lengst nord på stranda hadde denne gamle kabelsnella drevet i land. Jeg forelsket meg jo umiddelbart. ;-) Ååhhh som jeg skulle ønske at jeg var sterk nok til å bære den med meg hjem og bruke den som utebord! Sukk... ;-)

 


Se de flotte, rustikke detaljene på snella! Jeg vet at det er in å pusse og male slike sneller hvite, men denne synes jeg er så flott i utgangspunktet at jeg ville vurdert å beholde den som den er... Nå har jeg jo ikke denne snella, da. Hehe. ...men kanskje en snill jærbonde med traktor leser dette og kjører den hjem til meg!? (Ønsketenkning!! Hihi)

 

 
Anton fikk virkelig sprunget fra seg, lekt og hilst på andre hunder. Vel hjemme igjen sovnet han som et slakt på gulvet, i sin spesielle, søte sovestilling!

 Etter at jeg viste dere løperen/brikken jeg hadde kjøpt til pallebordet på loftstua i går, fikk jeg et par spørsmål:

 

1. Hvor er den kjøpt? Den er kjøpt på Princess til kun kr. 39,- De har større utgave også til kr. 79,-

2. Kan du vise bilde av hele loftstua? Jepp! Jeg tok bilde av det koselige hjørnet, for å si det sånn. ;-)
Trappa og TV-en i motsatt retning er det nok ingen som har interesse av. :-P
Her er bildet:

 


Loftstua vår.
Den blir brukt av store og små som avlastingsstue, hvor vi kan sitte å se TV eller slappe av hvis "noen andre" vil ha litt ro i hovedstua, eller har besøk, eller hvis vi er uenige om hvilken kanal vi skal se på TV. Veldig praktisk. ;-)
Den søte saueputa er forresten også ny. Den er av ren ull og har et annet sauemønster på andre sida så man kan variere litt. Falt for den... Også fra Princess (kr. 199,- for trekket).

 


Avslutter med dette - litt til ettertanke, kanskje?

 Stikkord:

7 kommentarer

Grete

08.09.2012 kl.14:20

De sier at det er magisk lys på Bausjesanden på Lista dit jeg skal flytte også så da får både du og jeg herlig turområde for vovene våre :)) synd den var litt for tung for deg den kabeltrommelen, den hadde blitt fin ute i hagen:)

fruensvilje

08.09.2012 kl.17:10

Du får ta med deg spade neste gang du drar ned på stranden:)eller få en god venn til å hjelpe deg det burde være mulig det da:))den hadde unektelig passet fint som bord ute i hagen.

Koslige bilder fra spaserturen deres

ernashus

08.09.2012 kl.18:39

Så vakkert det var der, minner litt om Skagen. Nydelig loftsstue du har og den kabeltrommelen hadde vært kjekk å ha. Ha en finfin lørdagskveld, klem :-)

OKBente

08.09.2012 kl.21:45

Hellestøstranda...absolutt ei av mine favoritter.... Ikkje so folksomt so Sola, etc. Men visste ikkje at det ikkje va båndtvang der.....kjefta litt på ei dame ein gong med hund uten band...:-( Og den kabelsnella....du he vel nokre stauta naboar? Ikkje bra at den berre ligg der når du kan ha nytte og glede av den...:-)

Med andre ord

08.09.2012 kl.21:54

OKBente: Hellestø er helt perfekt,cspør du meg! Kjenner faktisk ingen jeg umiddelbart ville vurdert å spørre om hjelp. Den kabelsnella var stooor, sikkert nærmere 1,5 m i diameter, og den lå langt unna parkeringen, for å si det sånn. Får høre med BP når han kommer hjem fra Kypros og han har noen ideer til å få den hjem.
Det står skilt om at det er unntak fra båndtvangen mandag, onsdag og fredag. Visste det ikke jeg heller, før vi fikk hund.

audwallys

14.09.2012 kl.15:15

flott blogg :) koselig lesing i høstværet :) hilsen ny blogger oppe i ytre romsdalen :)

Med andre ord

16.09.2012 kl.20:25

audwallys: Tusen takk for fine ord. Må nok titte innom din blogg, jeg også... :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits