Litt nytt til huset, og høstferieluksus i boks

 

Jeg var til etterlengtet behandling for nakken min i går, og hva er vel da mer naturlig enn å ta en liten shoppingrunde etterpå!? ;-)

 

Det ble ikke storfangst på meg, men jeg kjøpte noen nye blomster, blant annet en vakker burgunderlilla orkide (fargegjengivelsen er dessverre ikke helt korrekt):Fant også en koselig spisebrikke,
som passer perfekt på pallebordet vi lagde til loftstua i vår: 

I dag var jeg tidlig oppe, så jeg har fått gjort unna helgefiksing her hjemme. Tenker at det kan være koselig å ta med Anton ut på Hellestø en tur litt senere - det har vi begge både godt av og glede av! :-)

Nå har BP vært bortreist ei uke, og det ser ut som det drøyer før han kommer hjem. En to-tre dagers jobb blir visst fort til 10-15 i det firmaet der. ;-P Men vi skal ta det igjen! I dag har jeg nemlig bestilt tur til oss i høstferien. Vi skal nyte varmen og kose oss sammen på dette leilighetshotellet på Tenerife:

 


Sunprime Coral Suites & Spa
- noen som har vært der?
Vi har bestilt oss en suite - man må jo kunne unne seg litt luksus, eller hur? ;-)
(Bildet er lånt hos ving.no)

 

Godt å ha noe å se frem til, og det beste er at det bare er en måned til vi reiser. :-)

 

 

God helg, alle sammen!!Stikkord:

12 kommentarer

ewymarie

07.09.2012 kl.12:21

Likte den løperen og orkidé er jo min favoritt : )

Kjekt å kunne se frem til litt sol og varme : )

venkesstrikk

07.09.2012 kl.13:06

God helg

Litt sol å se frem til høres veldig ok ut og en suite må da bli bra

quiltmania

07.09.2012 kl.13:10

Høres veeeldig deilig ut det der ;o)

PS! Jeg er litt forelsket i Anton....

fruensvilje

07.09.2012 kl.13:14

En uke i varmere strøk høres helt riktig ut:))og da har mann lov til å leske seg i luksus.Jeg må nok pent vente til mars men den som venter på noe godt:)))kos deg ute på stranden,her regner det jamt så jeg fortsetter å holde meg inne

Grete

07.09.2012 kl.16:03

Du må ikke friste med å legge ut slike bilder fra varmere strøk, her blir det verken tid eller råd til slike utskeielser med det første nei hihi

God tur ut med søte Anton forresten, jeg er også litt forelska ;0)

Anette

07.09.2012 kl.16:30

Så fine bilder, og jammen lurt at du minte meg på å vanne min egen orkidè. Jeg er dessverre ikke kjent for å ha grønne fingre, og nå har jeg fått streng beskjed fra nabofruen (som ga meg blomsten) om at denne skal jeg ikke ta livet av, he he :) Så deilig med ferie og sol. Vi teller også ned til Englandstur om en knapp måned. Blir nok ikke så mye varme, men opplevelser i fleng. Ønsker deg en super helg kjære Hege! Klem fra Anette (som syns litt synd i seg selv i dag; akutt trekking av en visdomstann er ikke gøy ;)

Marit

07.09.2012 kl.16:35

Fine bilder og deilig med tur! Åååh! Litt misunnelig her, men det hjelper jo lite, for vi har ikke noe ferie igjen. Den brikken/duken var kjempefin. Hvor fikk du tak i den, kanskje vi har en lik butikk her sør .. ;o)

Med andre ord

07.09.2012 kl.18:54

quiltmania: Hehe. Skjønner deg godt, jeg. Han er en storsjarmør! Vurderer du å anskaffe hund, kanskje? Ja, for Anton er altså opptatt. ;-)

Med andre ord

07.09.2012 kl.18:57

fruensvilje: Turen på stranda ble fin, men det var kjølig vind og ei regnbyge kom det også. Uansett godt å komme seg litt ut! Du får glede deg til våren, ja! Godt å ha noe å se fram mot. :-)
Nå skal jeg snart titte inn på bloggen din og oppdatere meg litt, så "ses" vi der! ;-)

Med andre ord

07.09.2012 kl.18:59

Sirdalsrypa: Er nok litt viktig for meg å friste meg selv litt nå, for her har det regnet så mye i det siste at jeg trenger det! Du har jo mye bra å se fram mot du også, da. :-)
Som jeg skrev til Quiltmania så er Anton altså opptatt, så da får det nok bli med en avstandsforelskelse! Hihi.
Nyt helga di!

Med andre ord

07.09.2012 kl.19:02

Anette: Ja, tenk - nå går det fort til dere reiser til England! Jeg vet du gleder deg masse og jeg unner deg en perfekt ferie, vennen min! <3
Så trøster jeg som trøstes kan gjennom denne kanalen... Hørtes ikke godt ut med tanna di! (Selv er jeg ikke vis nok til å ha fått utdelt noen tenner av den sorten, men det gjør egentlig ingenting, hehe.) Håper du får god pleie og tod til å ta vare på deg selv.
Riktig god og rask bedring, kjære Anette! Og god helg til hele gjengen din. :-) :-) :-)

Med andre ord

07.09.2012 kl.19:03

Marit: Brikken koster 39 kroner på Princess - løp og kjøp!
Og god helg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits