Hipp hurra!

Nå gjenstår kun en forhåpentligvis god natts søvn før Andrines etterlengtede bursdag. En stykk sliten, men fornøyd mamma har sunket ned i sofaen for å blogge gratulasjonsinnlegg til veslejenta si. :-) (Blogger med mobilen, noe som er forbausende greit og praktisk.)

Dagen i dag har gått med til litt bursdagsshopping, samt baking og fiksing til morgendagens selskapligheter.

Andrine poserer i mormors hage - med krykker. ;-) Krykkene er et av "favorittleketøyene" som mormor har å tilby barnebarna. Hehe.

Andrine er ei skikkelig kosejente, som villig deler ut klemmer til alle som vil ha.

Litt action i form av karuseller er også populært, her fra Kongeparken forrige helg. Andrine er i rosa genser øverst til høyre.

Andrine er en matelsker, så restaurantbesøk er toppen! Her er hun sammen med storesøstrene sine og en stolt mamma på sistnevntes bursdag i sommer.

Etter at vi fikk valp i sommer har Andrine vist seg som en tålmodig og ansvarsfull dyrevenn. Gleden og kjærligheten er i høyeste grad gjensidig.

Hun er også flittig bruker av biblioteket og sluker bøkene i et imponerende tempo.

I morgen er det Andrines dag!!

Siden Cupcakesstoresøstermester Astrid er på klassetur til Polen, måtte mor selv trå til med bakebolle og visp. Håper disse kan duge, selv om de ikke kan måle seg med Astrids:

9-åringer var visst ikke for store til godteposer, fikk jeg tydelig beskjed om. ;-)

Jeg kjøpte cellofanposer på Søstrene Grene og lukket den med rosa sløyfer med gjestenes navn:

Avslutter med å ønske at dagen til prinsessa mi blir perfekt for henne...

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN DIN, ANDRINE MI!!

5 kommentarer

synnovesyr

01.09.2012 kl.22:51

Så flott jente du har:) hipp hurra for henne,håper dere får en topp dag i morgen:)

MissMette

01.09.2012 kl.23:29

Herlige bilder, Hege ღ - og gratulerer så mye med

dagen til jenta di... Blir nok en kjempefin dag med

mye godt ser jeg :) Ønsker deg en fin, fin helg ღ

Stor klem fra Mette

monica73

02.09.2012 kl.10:29

Gratulerer med jenta di.Fine bilder:)

fruensvilje

02.09.2012 kl.10:35

Ei herlige jente,ja en nydelig firkløver er dere:))ønsker bursdagsbarnet tillykke ,må dere alle få en koselig dag.Med dine forberedelser og dei nydelige cupkaken kan det ikke bli feil

Beate R

02.09.2012 kl.12:19

Så koselig lesing! God bursdagsfeiring:) Gratulerer til Andrine, som var mye mindre da jeg hilste på henne, kosejente, som lett hoppet opp i fanget selv om hun aldri hadde sett meg før;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits