Gutta er fornøyde med jentene

 

Gutta mine har kost seg i sofaen i kveld med håndballfinalen i OL:

Hurra hurra!

Vi gratulerer nok en gang våre fantastiske håndballjenter med gull i et mesterskap!!

Ikke dumt å være norsk håndballjente i en sådan stund:


(iPhonebilde rett fra TV ;-P )

Kan jo føye til at vi er hjemme igjen fra ferie og har brukt dagen til solings og jobbings i hagen. Oppdaget i kveld at bikinioverdelen min var full av hekk! Haha. Dama har med andre ord klipt hekken i dag... Ellers herlig å kunne nyte måltidene utendørs i varmt sommervær hjemne!

Har litt flere Bodøbilder på lur også, men de får komme i neste innlegg. :-)

Kos deg i sommernatten og la feiringen av håndballgullet ta helt av! ;-)

4 kommentarer

lulltove

12.08.2012 kl.08:54

Ser ut som om gutta koste seg, ja :) Vi digger håndballjentene her i huset. Ludvig (13), som selv spiller håndball, og jeg, hadde en fantastisk kveld med taco, snop og OL- gull. Håper vi får flere varme og gode dager framover :)

fruensvilje

12.08.2012 kl.09:03

god morgen.Det var et hyggelig bilde av guttene dine:))gratulerer jentene selv om att jeg ikke har sett på dem,vi har vært utendørs i goværet.

Utrolig kor fort det gror igjen i en hage når mann er borte noen uker,men tenker det ble en flott ordning på det hos dere i går:)Ha en fin søndag

ernashus

12.08.2012 kl.10:57

Koselig bilde av gutta i huset, de så rimelig laid-back ut begge to! Herlig med håndballgull, det var en spennende kamp! Ha en veldig fin søndag, klem :-)

Med andre ord

12.08.2012 kl.21:45

ernashus: Bildet av gutta er jo tatt i pausen, må vite. Da skal man hvile! ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits