Kreta 2012

 

Sjelden har vel uttrykket "Bedre sent enn aldri" passet bedre enn nå. 2 og en halv uke etter hjemkomst deler jeg nå et ras med bilder fra den deilige Kretaferien vår her på bloggen. Vi holdt til på det flotte anlegget Alexandra Beach i rolige Agia Marina, med gangavstand til Platanias. I 3 dager leide vi bil, så vi fikk fartet litt rundt på den vakre øya. Ferien vår var en herlig opplevelse for store og små. Tida gikk dessverre alt for fort og nå ønsker vi oss bare ned til varmen igjen, men det kan fort bli en stund til. Vi har nemlig kjøpt oss campingvogn, som vi gleder oss til å feriere i. Jomfruturen starter på fredag, da Benn og jeg skal kjøre den helt til Nord-Norge (hvis alt går etter planen! ;-) )

 

Her kommer bildene, før jeg prater meg helt bort! ;-)

 

 

 
Jentene nøt sydenlivet! Her er de klare for en kveld ut "på by'n".


My love and I ♥


På en solseng i syden er jeg i mitt ess. ;-)


Vakker solnedgang.

3 greske bartejenter vi møtte! ;-)


Shot on the house til regningen hører med når man spiser ute...


Benn og jeg fikk en annen type shot, men helt ærlig så smakte jentenes shot best. ;-PAstrid nyter livet på solsenga.Anna.


Benn og jeg gikk turer langs den lange stranden. Litt bading underveis er bare så deilig!


Andrine og Benn koser seg i bassenget.


Alexandra Beach by night! (Vårt hotell)Strawberry Daquiri er populært å leske seg med. Jentenes variant var selvfølgelig alkoholfri.


Utflukt til Chania by.


Chania.


Mens Anna, Astrid og jeg shoppet tok Benn og Andrine er båttur. Andrine fikk være kaptein og det falt i god jord. :-)


Tid for kos - igjen!


Fra hotellbassenget. Som du kan se ligger anlegget med direkte tilgang til stranden.Lunsj på en havnerestaurant i Chania.


En "ekte" sjørøverskute seilte forbi da vi spiste.


Hvem andre enn Andrine kan posere så fint med solhatten på ute i havet!? ;-)Det ble mye Ben & Jerrys is på oss i ferien, men denne bøtta ble vel stor selv for iselskere som oss.


Ingen ferie uten shopping!


Andrine nyter livet! Her med nye fletter. :-)


Siste kvelden - for denne gang!

 

 

Jeg kan trygt anbefale både Alexandra Beach og Kreta som reisemål, enten man har med barn, tenåringer eller reiser bare voksne. Hotellkomplekset med direkte tilgang til stranda var flott og barenvennlig. Øya har tilbud for alle! Når det gjelder den svake greske økonomien, merkes ikke den blant turistene. De gjør alt for at vi skal trives, og holder standarden oppe. Veldig masse kjekt å shoppe var det også. ;-) Kommer man imidlertid litt utenfor turiststrøkene, kan man se forfall og lite aktivitet. Ingen tvil om at Hellas sliter, men det forhindrer ikke oss turistene i å kunne nyte livet - samt bidra til å opprettholde mange arbeidsplasser i form av den viktige turistnæringen. Så greske reisemål er fremdeles helt topp for solhungrige nordmenn!

 

 

Stikkord:

3 kommentarer

synnovesyr

16.07.2012 kl.16:17

Sukk....nå fikk jeg lyst på en sydentur igjen:) kjempefine bilder som viser at dere har kost dere masse:)

monica73

16.07.2012 kl.18:06

Så fine bilder.Jeg elsker kreta,det er så koselig der med mange hyggelige folk.

Vi var jo der i juni og koste oss masse.

Vil tilbake:))

-Monica-

OKBente

16.07.2012 kl.19:45

Hei:-) Detta såg koz ut! :-) Godt å høyre dokke hadde det toppers! :-) Vel unt!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits