Sol og varm sommer på Østlandet

Det sies at somrene på Østlandet er varme og tørre. Klimaet er etter sigende stabilt.

Etter 1 knapp ukes ferie kan jeg bekrefte stabiliteten. Det er kaldt og vått vått vått fra morgen til kveld. Sola og varmen, derimot, er sterkt oppskrytt. Slik var det ikke i barndommen da jeg bodde her, gitt. Da skinte sola hele sommeren og regn kan jeg heller ikke huske. ;-) Hvem snakker om global oppvarming når gjennomsnittstemperaturen i uka som har gått er på omlag 12 grader. Vel vel, været kan man ikke gjøre noe med, og selv om sommerferieaktivitetene har blitt noe amputert har vi da fått utrettet litt og fått vært sammen med familien.

Bilder er det dårlig med, men to små glimt, tatt med iPhonen, deles herved:

 

Andrine trosset temperaturen og tok seg et bad i Hurdalsjøen. Det hører jo faktisk med! Hehe.


Jentene poserte for meg i mormors hage mens det var oppholdsvær et øyeblikk.

 

I morgen bærer det hjem til solfylte Hommersåk! *kremt*

 

Klem fra Hege

 

 

 

Én kommentar

lulltove

12.07.2012 kl.23:10

Det er visst den globale oppvarmingen som gjør at klimaet endrer seg og vi får våtere og våtere, og derfor også kjøligere somre her på østlandet.... Ha en fin og glad sommerferie likevel :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits