Litt om litt av hvert

 

De siste par dagene har vi kost oss her hjemme og det har faktisk vært varmt!! ...derav ingen blogging. ;-)

Nå står vi på farten til å reise på ferie til Hurdal. Bildene fra Kreta lar dermed vente på seg. ;-P Noen få glimt fra de seneste par dagene, er imidlertid klar for bloggen:Andrine har plukket vakre sommerblomster til meg!


Jeg har rørt jordbær og fylt opp i fryseren!


Endelig kunne de spanske margerittene strekke seg mot sola!


Jeg har vært på kafé og shopping med søteste bloggvenn Anette!

...og mye mye mer... Men nå stikker vi på ferie igjen!!

PS! Benn blir hjemme og passer huset, sånn hvis noen stikker innom, mener jeg. ;-)

Nyt sommeren, alle sammen! Det er nå det gjelder. :-) :-) :-) 

Én kommentar

Marit

07.07.2012 kl.12:26

God sommer til deg og. :o) Litt heldigere med været enn oss kanskje, for her lider sommerblomstene av mangel på sol. Temmelig stusselige egentlig. Og jeg er vel igrunnen ikke noe bedre jeg heller .. ;o)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits