På biblioteket

 

Jeg har tidligere skrytt av tilbudet bibliotekene gir oss. Hvor ellers kan man gå og få gode tilbud helt gratis?

Vi er flittige brukere av biblioteket, og senest i dag tok vi turen for å sikre lesestoff til alle regnværsdagene vi er omgitt av.

På bildet ser du intet mindre enn 2 leseløver! ;-)Det er en spesiell og god atmosfære på biblioteket. Der viskes sosiale, økonomiske og kulturelle forskjeller ut og vi stiller alle rimelig likt.

Vil også føye til at hvis det er lenge siden du har vært på biblioteket og tror det "bare" er utlån av bøker der, vil jeg anbefale deg et besøk. Biblioteket har MYE mer å by deg på! En mer korrekt betegnelse er vel å kalle det for et multimediasenter.

Det var dagens gratisreklame og jeg er i ferd med å finne senga... Nattinatt!


2 kommentarer

venkesstrikk

04.07.2012 kl.23:34

Når barna var mindre brukte vi biblioteket mye, det er en egen atmosfære der og billig :-)

jervveien16

06.07.2012 kl.07:53

Lenge siden vi har vært på biblioteket nå. Har kjøpt inn et par pocketbøker til sommerferien. Bøkene blir ikke så fine etter noen uker på stranden, så det er greit å ha med noen egne som det ikke er så farlig med. Ellers er det helt supert å låne bøker på biblioteket og ikke minst ta med ungene så de kan få sjekket litt. De har et godt utvalg hos oss også. Både i for av media og utvalg bøker. Aldri noe problem å få de til å handle inn bøker vi ønsker oss heller.

God bok sommer :D

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits