Regnværssysler

 

Når været er regntungt og grått og dagen er forholdsvis uten planer, kan dette være en behagelig og passende syssel:

 

Sånn har vi hatt det hos oss i dag... Anton har sløva på sofaen det meste av dagen, og det er ikke mye vi andre har fått gjort heller. Jammen rart hvor mye man påvirkes av været! Når kalenderen viser juli forventer vi uteaktivitet. Når været motarbeider det, blir vi nærmest sittende som paralysert inne uten å foreta oss noe. ;-)

...men jeg har noe veldig kjekt å se fram til. Skal nemlig på date med verdens beste Anette, den herlige dama bak bloggen Anettesbokboble. Hun ferierer i vårt distrikt og vi benytter selvsagt anledningen til catching up! Mest sannsynlig blir det lunsj på torsdag på oss. :-) Gleder meg en hel haug!

Salg i butikkene er også en bra syssel på dager med dårlig vær. Satser på å svi av noen kroner (igjen!) i løpet av de nærmeste dagene...

Å besøke biblioteket og sikre sommerlektyren er også obligatorisk.

Hva benytter du fridager i dårlig sommervær til? Tips mottas mer enn gjerne. :-)

 

4 kommentarer

Anette

02.07.2012 kl.16:12

Åh, gjett om jeg også gleder meg! Helt utrolig

at det er to år siden vi treftes, jammen går tia

fort! Regner med at det blir litt shopping på oss

Også i morgen, i dag blir det grilling og brettspill!

Vi sees :)

fruensvilje

02.07.2012 kl.16:50

ser ut til att Antor virkelig nyter livet:)jeg bruker forøvrig regværsdagene til husarbeid,klesvask,gulv vask,støvsuge eller fylle fryseren med godbiter:)og når sola dukker opp er det utelivet som teller og da med god samvittighet:))

No kjem jo vi nedover til Sandnes på torsdag og da hadde jeg planer om å ta med meg sola:))

OKBente

02.07.2012 kl.19:20

Regnversdager; fyst huslige sysler inne , so ein tur ut iført regnkledeog støvlar, so innekos med littgod mat og drikke. Og korfor ikkje toppe det heile med eit slag Maxi Yatsy....gjerne ein trippel:-)

mimmimor

02.07.2012 kl.20:12

Snakk om hundeliv :) Skikkelig skjønning dette!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits