Kveldskos

Etter ei deilig uke på Kreta er vi nå trygt tilbake i gamlelandet. Her ventet det oss et tosifret antall varmegrader, men grått og litt regn (typisk norsk julivær, argh), et beeerg med klesvask og - ikke minst - modne, hjemmedyrkede jordbær! Litt plusser og litt minuser, med andre ord.

Nå har vi kost oss med litt av jordbærene, dyppet i smeltet sjokolade. Farlig godt var det. ;-)

 

 

Hva blogging angår ser jeg for meg å være tilbake med hyppigere innlegg nå, etter måneder med lav bloggprioritering. :-)

Innlegg med bilder fra Kreta skal det naturligvis bli. Trenger bare å lande mentalt først, ikke bare fysisk!

Vi høres om litt!!

5 kommentarer

synnovesyr

01.07.2012 kl.22:32

Velkommen tilbake:) ja været her ikke mye og skryte av,men vi får håpe på skikkelig sommervær etterhvert. Jordbær i smeltet sjokolade har jeg ikke prøvd,men det så unektelig veldig godt ut:)

ernashus

01.07.2012 kl.22:46

Nam, det så godt ut! Velkommen tilbake til blogglandia, klem :-)

OKBente

02.07.2012 kl.00:45

Godt ha dej tebake! Like lese blogginnlegga dine! Og jordbær duppa i sjokolade, gjerne varms sjokolade; Himmelsk:-)

fruensvilje

02.07.2012 kl.07:38

God morgen og velkommen tilbake.

Dette såg deilig ut:))heldige dere som har jordbær i egen hage.Hørtes deilig ut med Kreta tur:)vi stikker til Danmark på torsdag og blir borte i 3 uker,ikke samme været som i syden men jeg gleder no meg alikavel jeg:)ønsker deg en fin mandag

I gode og onde dager!

02.07.2012 kl.08:49

Jordbær og skjokolade mmmmmmm...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits