Med kamera på helikoptertur

 

Jeg lovte dere i forrige innlegg å fortelle hva jeg skulle i går - hvis det gikk bra... Det gjorde det!

 

Saken er den at en god venn av meg hadde spurt meg om å ta noen flyfoto fra helikopter. Noe skeptisk var jeg så visst, men tok sjansen på utfordringen og sa ja! Han (ved navn Terje) hadde leid inn et bittelite helikopter for anledningen, et Robinson 44 - hvis det sier deg noe. Det kan knapt regnes som mer enn en mygg. ;-) 

 

Piloten fra Helitrans trekker helikopteret på plass med bare håndkraft og vi er klare for takeoff, bare han og meg! Han opptrådde med en profesjonalitet som var veldig tillitsvekkende, selv hadde jeg en stor porsjon sommerfugler i magen. ;-)

 


Så var vi i lufta! Som dere ser hadde jeg panoramautsikt. Døra til venstre for meg var dessuten fjernet helt så fotoforholdene var optimale. Med rundt 25 grader i lufta hadde jeg det som plommen i egget. :-)

 


Bildene som jeg tok for oppdragsgiveren min er ikke bloggmateriale, men her er et fra fantastiske Solastranda, som vi flakset forbi! Hihi....og dette er Risavika - et område preget av mye bebyggelse rettet mot oljenæringen.


 

Dette var min første tur i helikopter, men jeg håper det ikke blir den siste. Jeg var ikke i nærheten av å være engstelig der oppe, tvert imot hadde jeg en nærmest surrealistisk opplevelse av å fly fritt, jeg formelig svevde. Jeg tror det lille helikopteret og mangel på dør gjorde susen! Nå vil jeg bare opp på nytt igjen, gjerne uten å ha et fotooppdrag også. Jeg konsentrerte meg jo veldig for å få tatt gode bilder, så dermed ble det lite anledning til å bare nyte opplevelsen. Men jeg klager IKKE! Jeg har opplevd noe stort, føler jeg selv - dette blir et minne for livet. :-) Fornøyd med bildene ble jeg også, så nå kan jeg puste godt ut og nyte at jeg har pinsefri!!


Har du flydd helikopter?

 Stikkord:

9 kommentarer

fruensvilje

24.05.2012 kl.23:03

Dette var virkelig et spennende oppdrag:))hadde nok kriblet hos dei fleste tenker eg:)flotte bilder og jeg er ikke i tvil om att dei bestilte bildene er like flotte:))

Du er dyktige

synnovesyr

24.05.2012 kl.23:18

Wow så utrolig gøy det hørtes ut,du var jammen tøff som takket ja til denne utfordrigen:) flotte bilder ble det også. Nei jeg har aldrig vært oppi et helikopter og ikke vet jeg om jeg hadde turt heller:)

OKBente

25.05.2012 kl.00:05

Ja tenke sej til å få eit slik oppdrag:-) Heldige og flinke jente! Kjekt å sjå Solastranda! :-) Lite beach her ej e...

Ønske dej ei strålande helg!

quiltmania

25.05.2012 kl.09:40

WOW - så tøff du er!!!! Det hadde nok ikke jeg turt - uten dør i tillegg... Fine bilder ble det i alle fall

ernashus

25.05.2012 kl.10:14

Så spennende! Flotte bilder ble det også! :-)

Marit

25.05.2012 kl.19:33

Har aldri vært oppe i helikopter .. så litt fristende ut. God pinse! :o)

Anette

25.05.2012 kl.23:53

Jeg bøyer meg i støvet og syns du er KNALLTØFF! Det der hadde jeg aldri våget, og da røper jeg vel også at jeg ikke har fløyet helikopter før :) Men det ser jo helt fantastisk ut!! Håper du får en super pinsehelg, klem fra Anette :)

passion4lifeandtravel

27.05.2012 kl.22:49

Herlig innlegg og vakre bilder...ja, jeg har 'flydd' helikopter før, og hadde akkuart den samme følelsen som deg <3

Jorunn

29.05.2012 kl.20:11

Har veldig lyst til å fly helikopter. Håper jeg plutselig får anledning :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits