Tudeluuuuuuu!

 

Titter innom som snarest for å forsikre alle dere tålmodige bloggleserne mine at det er liv i meg!

Som dere kanskje husker ble mange gjøremål utsatt til etter Astrids konfirmasjon, noe som har medført at også de siste par ukene har vært travle for meg. Vi har feiret 17. mai i tradisjonell (kald) stil, jeg har vært i studio og fotografert noen konfirmanter, jeg har jobbet (men også vært litt syk), og jeg har vært mamma. Pluss pluss pluss...

I dag skal jeg noen timer på jobb og så er planen å ikke ha noen planer. Hehe. Jaja, kanskje bortsett fra å plante litt i hagen. Var nemlig på hagesenteret og snopet litt sommerblomster og hint i går kveld. Været her i dag tilsier uansett en deilig ettermiddag i hagen:

 

 

 

Ute i hagen blomstrer det veldig fint for tida! I går knipset jeg dette bildet med mobilen:

 


Rosenmundbusk

 

Plommetreet vårt, derimot, som det bugnet av plommer på i fjor, har ikke blomstret i år, så da må vi nok innse at de plommene vi vil ha dette året må vi kjøpe på butikken. :-S Mest sannsynlig har våren vært for kald og lunefull dette året. Meeen det kunne vært verre. ;-)

I morgen skal jeg noe veldig spennende som jeg aldri har gjort før, og jeg har masse sommerfugler i magen. Hvis alt går bra skal dere få vite hva det er i etterkant...

Men alle først vil jeg ønske dere alle en varm og god maidag! Jeg skal gjøre meg klar for litt jobbings... :-)

 Stikkord:

10 kommentarer

fruensvilje

22.05.2012 kl.09:45

God morgen.Ja slike værmeldinger liker vi:)og det er like fint her hos oss:)

Det var synd att blomstringen i plommetreet deres uteble i år,selv har vi 6 plommetrær og alle blomstrer,ikke like mye alle ,men et par stk bugner:))

Likte også svært godt den nyd.elige rosa planten din,den har jeg faktisk ikke sett før.

Ønsker deg en nydelig dag og lykke til med med hemmeligheten din:)

Allis

22.05.2012 kl.10:16

Trudelutt tilbakers;)

Solen skinner i Sogn og fjordane og... LIKARE!!!!

Ha en strålandes flott dag videre

Grete

22.05.2012 kl.10:36

Nydelig det treeet da gitt )) åååskulle gjerne ha snopet litt på hagesenteret jeg også, men så må jeg både få noen til å kjøre meg og plante alt hihi nei må nok vente til min kjære kommer hjem.

odt du "overlevde" konfirmasjonen, kos deg med jobb og hage :))

ernashus

22.05.2012 kl.11:03

Koselig å "se" deg igjen og godt at du har det bra. Gleder meg til å høre hva du skal imorgen - spennende.. Ha en kjempefin dag i solen! :-)

Med andre ord

22.05.2012 kl.12:51

ernashus: Tusen takk! Kos deg i finværet, du også.

Med andre ord

22.05.2012 kl.12:51

Sirdalsrypa: Alt til sin tid, vet du. Av og til må man bare innse at man ikke strekker til overalt man ønsker. Kos deg i sola, i alle fall!

Med andre ord

22.05.2012 kl.12:52

Allis: Tusen takk, og det samme til deg!

Med andre ord

22.05.2012 kl.12:54

fruensvilje: Planten er en busk som jeg kjøpte til konfirmasjonen og satte i en urne. Valgte den siden den hadde lys rosa blomster i knopp, som passet godt til resten av dekorasjonene vi hadde. Nå står den i sola i full blomst og gleder oss. Den er om lag 1 meter høy og riktig så vakker, om jeg skal si det selv. ;-)

Takk for lykkeønskninger! Jeg trenger det. ;-)

Kos deg masse i sola i dag!!

I gode og onde dager!

22.05.2012 kl.20:11

Noen perioder er det bare slik...

OKBente

23.05.2012 kl.16:29

Kjekt å høyre frå deg av og te....og godt vite at det ekje berre ej som ikkje e like aktiv heile tida:-) Kos dej! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits