Hoppeglede

 

Andrine har kjøpt seg nytt hoppetau for sesongen og hopper i vei av hjertens lyst...

 

Småpiker i lette sommerklær i full uteaktivitet... ♥
Det er vel ikke mye som minner mer om vår og bringer fram gode barndomsminner mer enn akkurat det?

 I dag har Astrid og jeg lagd cakepopsene til konfirmasjonen, og de ble fantastisk fine - og gode - om vi skal si det selv. ;-) Nå er de trygt forvart i kjøleskapet fram til lørdag. Etter konfirmasjonen skal du få titte på dem, du også. :-) Bunadskjortene er nå strøket og huset har blitt forholdsvis støvfritt i løpet av dagen. Snart gjenstår bare pynting (og noen innkjøp som må gjøres rett i forkant) før konfirmasjonsdagen bare kan komme. ...og godt er det, for allerede i morgen begynner gjestene å innfinne seg.

Vi gleder oss stort nå!

 Stikkord:

5 kommentarer

fruensvilje

02.05.2012 kl.22:32

et nydelig bilde av veslejenta di:)og jeg såg også nå att terassen er innviet og tatt i bruk,gratulerer den ble skikkelig flott:))bare en dag til så peker veien nedover til Sandnes for oss også:))ønsker dere lykke til på lørdag håper vi får godvær,om ikke sol så iallefall opplett

Med andre ord

02.05.2012 kl.22:34

fruensvilje: Tusen takk for fine ord - igjen!
Dessverre ser værmeldinga veldig dårlig ut... Etter sommervarme i det siste, skal det visst snu og bli ned mot null grader, nedbør og vind, men vi håper jo selvfølgelig at de tar feil! ;-)
God tur til Sandnes!!

fruensvilje

03.05.2012 kl.09:01

takk,spørs om bunaden må med uansett da:))så slipper jeg iallefall å fryse

Med andre ord

03.05.2012 kl.11:36

fruensvilje: Høres lurt ut! ;-)

missM (Hverdagseventyr)

08.05.2012 kl.18:17

Oh, hoppetau, det var jeg dritgod på da jeg var liten. Hmmmmm, lurer på om jeg er like god i dag? ;) Nesten så jeg tror jeg ikke har lyst til å finne ut av det, for jeg vet svaret ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits