Det er vel fagre stunder når våren kjem her nord...

 

...og atter som eit under nytt liv av daude gror!

Med dette vakre verset av Elias Blix starter jeg innlegget mitt denne kvelden. Etter en fantastisk helg med sol sol sol er det på sin plass å sette pris på årstida og på livet. Javisst er det travelt å være meg om dagen. Prøver etter fattig evne å rekke over alt som skal ordnes før konfirmasjonsdagen til Astrid kommende lørdag, men det er viktig å stoppe opp og nyte litt også. Jeg har fått til en super kombinasjon av nyttige gjøremål og kos denne helga, og er bare så fornøyd!

Som takk for at du stikker innom bloggen min (selv om jeg nedprioriterer å besøke andres for tida), skal du få se noen glimt fra de seneste dagene - tatt med iPhonen min. ;-)

 

Prosjekt nyterrasse er nå over, og vi har "flyttet inn"; eller skal vi heller si flyttet ut!? ;-)

 


I dag har jeg unnet meg opptil flere timer i ny solseng! *lykke*

 


...og så fant jeg hvitveis i kveld! *mer lykke* ;-)

 

 
Var en snartur i Stavanger på formiddagen i går...
Der var det fullt av våryre mennesker som koste seg i finværet.
Skulle hatt litt bedre tid og satt meg ned på en utekafe med min kjære, men det får bli neste gang... 

I morgen er det jobb igjen - noe jeg egentlig ikke har tid til! Hehe. Tror vi må være den eneste skolen i mils omkrets som har åpent i morgen... :-S

Kan jo på tampen tipse om at hvis du har Instagramappen på telefonen din, kan du legge meg til for å se bilder jeg legger ut. Oppdaterer oftere der enn på bloggen i disse hektiske tider... Du finner meg under nicket "medandreord" (selvfølgelig!).

 

Take care!

Vi blogges plutselig... ;-)

 

12 kommentarer

venkesstrikk

29.04.2012 kl.22:24

Det var vakkert på uteplassen din, tror vi må forny litt vi også. Etter snø i går kom det nydelig sol her også i dag. Håper været holder seg til konfirmasjonen :-)

Med andre ord

29.04.2012 kl.22:30

venkesstrikk: Jo takk, vi er fornøyde vi også. Ja, tenk hvis finværet kunne holde seg fram til neste helg så vi kan være litt ute! Det hadde vært noe... Ser ikke så lovende ut på langtidsvarselet, men det kan jo endre seg. Krysser fingrene!
Så bra at dere også fikk litt sol i dag! Snø nå er ikke kjekt...

liveterno

29.04.2012 kl.22:30

Deilige sommerlige bilder :) Fantastisk!!!

Med andre ord

29.04.2012 kl.22:31

liveterno: Tusen takk skal du ha!!

Anette

29.04.2012 kl.22:31

Nydelige bilder ( som jeg allerede har tyvtittet på via Instagram ;). Stooor klem <3

Med andre ord

29.04.2012 kl.22:34

Anette: Hehe, ja - du har nok sett de fleste av dem på Instagram, men et par ferske var det jo også. :-) Det er så fort gjort og kjekt med Instagram, synes jeg, spesielt når man har det så travelt som jeg har for tiden. På den måten føler jeg at jeg er litt "med" allikevel... ;-)
Ønsker deg ei finfin ny uke, Anette, og tusen takk for bloggbesøket!! <3

Grete

30.04.2012 kl.07:14

Rart du ikke har fri i dag, føler jo at "alle" har det som du sier, mine har fri i alle fall. Så å jeg bare får ønske deg lykke til med konfirmasjonen og ikke glem å senke skuldra, en sliten mor vil ikke konfirmanten ha ;0) og det som du ser! ser ikke de andre :))

I gode og onde dager!

30.04.2012 kl.08:48

Fine bilder. Jeg elsker våren og liker også godt det diktet du viste til. Lykke til med konfirmasjonen, måtte dte bli en fin dag for dere alle.

helgemamma

30.04.2012 kl.14:30

Kjenner jeg blir litt stressa når du skriver at du ordner så veldig til den konfirmasjonen..Jeg har helgen etter og har liksom helt roen..Fest blir det uansett og både pynt og mat skal vi nok få til..he he..

Flotte bilder du har. Jeg fikk litt sol på kroppen i går også, deilig!!

-og her er vi også på jobb og skole i dag..iallfall halve familien... ungdomskolen har fri, men de minste er på skole :-)

Med andre ord

02.05.2012 kl.22:28

helgemamma: Hehe, jeg er nok en person som styrer mye i slike anledninger, dessuten er jeg veldig detaljfokusert. I tillegg får vi bare tilreisende gjester, og da kreves det jo litt ekstra fiksing i forkant. Jeg synes du er heldig som klarer å beholde roen så tett oppunder konfirmasjonen.

Lykke til med forberedelsene til den store dagen i alle fall! ;-)

Med andre ord

02.05.2012 kl.22:31

I gode og onde dager!: Tusen takk! Vi ønsker jo at dagen blir vellykket på alle måter, og gjør det vi kan for at så skal skje.

Med andre ord

02.05.2012 kl.22:32

Sirdalsrypa: Dessverre er jeg veldig nøye og detaljfokusert som person, så jeg legger nok mer i dette enn hva som er strengt tatt nødvendig. MEN jeg liker det også, skjønner du. ;-) Du har helt rett i "visdomsordene" dine på slutten der. Skal ta de med meg i innspurten her... :-) Tusen takk for fin kommentar!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits