Cakepops

 

Etter å ha plantet og fikset i hagen i flere timer, inntok vi i ettermiddag lørdagspizzaen på nyterrassen. Det ble det første av garantert mange måltider der ute i de kommende ukene og månedene. Er det noe jeg setter pris på så er det å spise ute sammen med familien. Blir alltid så god stemning rundt bordet da. :-) Dagens dessert sto Astrid og jeg for...

Vi hadde øvd oss på å lage cakepops, som skal bli en del av kakebordet i konfirmasjonen. Cakepops er små, sammenrullede kakeballer, stukket på en pinne, og pyntet etter fantasien. Vi brukte brownies inni og hvit, smeltet sjokolade, som vi farget rosa utenpå. Til slutt dyppet vi det hele i ulike typer strø, for å se hva vi likte best.

Cakepopsen vi lagde i dag ble veeeldig mektige, så til konfirmasjonen lager vi dem nok litt mindre. Det ligger an til at vi velger rosafarget, hvit sjokolade med hvite perler og pyntet med lysrosa sløyfer.

Cakepops ser pent ut, og virker forhåpentligvis fristende på spesielt de små gjestene som skal komme. På bildet under kan det nok virke litt rotete, men det er fordi vi prøvde ut litt forskjellig pynting i dag. Godt var det i alle fall, og det er faktisk også viktig, i tillegg til at det skal se fint ut. ;-) 

 

Cakepops

 

Andrine var en takknemlig forsøkskanin, som gjerne både smakte og skrøt av de ulike variantene vi hadde stelt til. ;-)

 

Nå har jeg omsider tatt kvelden og funnet litt tid til å titte innom "siste nytt" på PC-en min. Det var ikke feil etter en lang dag... BP har også tatt kvelden så nå ser jeg fram til litt kjærestetid. :-)

  


 

Stikkord:

14 kommentarer

helgemamma

21.04.2012 kl.22:19

Så flinke dere er :-) Så stilig ut med de der ja!

synnovesyr

21.04.2012 kl.22:22

Disse kakene ser fine ut,og da er jo en fordel at de smaker godt også:)har tenkt og prøve de en gang jeg også men syntes det ser ut som en ganske stor jobb.

ewymarie

21.04.2012 kl.22:39

Det blir nok en stor suksess på konfirmasjonsdagen-det er veldig populært : ) Må nok prøve meg på noen sånne til minstens bursdag : )

Med andre ord

21.04.2012 kl.22:44

helgemamma: Takk! Artig å servere noe som er litt utenom A4-kakene, synes jeg.

Med andre ord

21.04.2012 kl.22:45

synnovesyr: Det var faktisk ganske greit å få det til. Tar jo litt tid, men helt overkommelig. Bare å prøve! :-)

Med andre ord

21.04.2012 kl.22:47

ewymarie: Disse passer nok knallgodt i en barnebursdag, ja! Moro å kunne servere noe som faller i smak hos gjestene og som ikke er helt A4. :-)

dandilion

21.04.2012 kl.23:55

Disse cakepopsene ser både lekre og gode ut. Kanskje jeg prøver meg på dem en gang. Hmm... Kanskje når vi får prinsessebesøk i mai. Vår eldste niese skal overnatte :)

fruensvilje

22.04.2012 kl.10:14

så kreative dere er da:)dette bør imponere på kakeborde og i tillegg såg det veldig fristande ut.

Ønsker dere en deilig søndag

Marit

22.04.2012 kl.11:49

Ikke annet å gjøre enn å henge meg på de andres utsagn her. Det så veldig godt, og flott, ut! :o)

Med andre ord

22.04.2012 kl.22:05

Marit: Takk skal du ha!

Med andre ord

22.04.2012 kl.22:06

fruensvilje: Takk. Ja, vi liker å prøve ut noe som ikke er helt A4. Håper de blir vellykkede når det gjelder. :-)

Med andre ord

22.04.2012 kl.22:07

dandilion: takk. Prinsessa blir nok fornøyd med tanten sin da. :-)

liveterno

26.04.2012 kl.14:25

Det så og hørtes bare så godt ut!! Kunne du lagt ut oppskrift? ;)God ide til konfirmasjonsbordet vårt til neste år! Prinsessa mi ønsker cupcake til konfirmasjons-kake. :) Vi får se... Finfin dag til deg :)

Med andre ord

29.04.2012 kl.22:27

liveterno: Har egentlig ingen skikkelig oppskrift... Man steker en porsjon brownies og tar deler av den og former til små baller. Så må man smelte sjokolade (vi brukte hvit, som vi farget rosa) og blande med litt kokos- eller delfiafett (for at den skal bli mer flytende). Så dypper man pinnene i litt av sjokoladen og stikker deretter kakeballen inn i pinnen og setter dette til avkjøling. Til slutt dypper man ballen i sjokoladen og deretter i ønsket strøssel og så må de avkjøles igjen. Det er ikke vanskelig, men det tar litt tid... Lykke til og takk for enda en koselig kommentar!
PS! Har godkjent deg som blogg venn nå. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits