Vi forbereder oss

 

Med drøye to uker igjen til Astrids konfirmasjon er det naturlig at det er mange løse tråder å samle om dagen. Vi forbereder oss til den store dagen, og jeg lar (stort sett) blogg være blogg...

Dagene går med til mange praktiske ting, men også mye tankevirksomhet og organisering for at selve dagen skal gli best mulig. Nå er konfirmantens bunad fiks ferdig, sølvtøyet er pusset, og maten og kakene er under kontroll. Vi holder på med bordkortene, som blir så fiiine. Jeg lager sanger og tenker ut hvilke elementer som skal være med i talen. Bestikk, servise og glass til 26 personer er fikset. Mangler noe på damaskdukfronten, men det ordner seg nok, det også. Og så er det pyntingen da... Jeg elsker jo å pynte og fikse detaljene. :-) Har handlet inn litt bordpynt og planlagt hvordan jeg skal dekorere med blomster og dill. Ser for meg i hodet hvordan jeg vil ha bordet og når jeg lukker øynene og ser etter ser det jammen ganske fint ut. ;-) 

 

Astrid har selv bidratt med sølvpussen. :-)
Hun var tålmodig og veldig grundig, men syntes nok ikke det var den mest spennende jobben...Innimellom fokuserer vi på at huset vårt skal fremstå så godt som mulig. Terrassen, som BP har jobbet med i vår, er nå ferdig snekret. Med litt maling, nye møbler og litt blomster - og vips så ser vel snart både den og hagen representabel ut, får vi tro. Hovedvasken inne (kjeeeedelig! ;-) ) må jo tas rett i forkant...

 

En 40 kvadratmeter stor terrasse er ferdig, men akk så tom - foreløpig.
Fruen i vinduet tenker at med møbler og sommerblomster så blir det bra. :-)
Foto: BPJavisst er det mye å tenke på og ordne opp i, men mest av alt gleder jeg meg til den store dagen 5. mai. Tenk at det snart er 15 år siden jeg ble mor og at den lille jenta er i ferd med å bli voksen! ...og det mens jeg selv er like ung og vakker. Haha. Stryk det siste... ;-)

Tror jeg avslutter skribleriene nå før mer tull og vas havner på nettet! ;-)

  

16 kommentarer

synnovesyr

18.04.2012 kl.22:37

Høres ut som du har det meste under kontroll,det er masse planlegging til slike dager men du verden så koselig:) rart og se ungene blir til flotte ungdommer,tia går så fort,men som du sier gjør jo ikke det noe så lenge vi holder oss like unge og vakre:):)

fruensvilje

18.04.2012 kl.22:46

Terassen blei kjempeflott,det blir deilig å tilbringe late ettermiddager der i sommer:)

Koselig med konfirmasjoner,er sikker på att det blir lekkert når du er ferdige å pynte.

Er det humanetisk eller kirkelig konfirmasjon dere skal ha?jeg er i Sandnes selv ,jeg er tante til en gutt som skal konfirmerast 5 mai,det er humanetisk han har valgt.Tenk om vi sånn helt tillfeldig gikk forbi hverandre den dagen:))hadde jo vært litt morsomt da

fembarnsmamma

18.04.2012 kl.23:17

Vi hadde konfirmant i hus i fjor. En veldig flott dag som vi husker med smil om munnen:) Håper at dere får en flott dag med sol fra skyfri himmel=)

Viser du oss bilder av bordene ferdig pyntet?

monica73

19.04.2012 kl.00:00

Nå kjente jeg at jeg fikk prestasjonsangst her.Jeg har også konfirmant den 12.mai i år,men har ikke forberedt noe enda.Vi skal ikke ha det hjemme,så da er det ikke så mye og ordne,men må jo fortsatt ha bordkort,sanger og div da.Jeg har det med og vente så altfor lenge før jeg begynner med ting.Jeg går lenge og tenker på ting,så plutselig er dagen like rundt hjørnet,er jo ikke lenge til nå:)

Lykke til med forbredelser!

ernashus

19.04.2012 kl.00:26

Høres ut som du tar det med fatning og har ting under kontroll. Konfirmasjon er så koselig, mye jobbing i forkant, men noe en gjør med glede. Lykke til med resten av forberedelsene! :-)

Grete

19.04.2012 kl.06:53

Dette ser ut til å bli bra, du har alt under kontroll, høres det ut for... :)) men når det er sagt er jeg sååå glad for at jeg er ferdig med mine to, for slike anledninger tar på, særlig når manså gjerne vil at alt skal bli så perfetkt som mulig for konfirmanten !

Anette

19.04.2012 kl.08:06

Jeg er sikker på at den store dagen blir fantastisk flott! Du er jo så flink med både planlegging og detaljer :) Fortsett å kose dere, både du og den store dagens hovedperson!! Klemklem <3

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:16

fruensvilje: Kjekt å høre at du liker terrassen vår. Skikkelig inntrykk får du nok først når blomstene og møblene er på plass, og det satser jeg på skjer i løpet av helga.
Astrid skal konfirmeres i kirken, så tilfeldig møtes vi nok (dessverre) ikke.

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:17

fembarnsmamma: Ja, vi satser på finvær så vi kan kose oss litt ute også. Koselig blir det jo uansett...
Selvfølgelig får du, og alle som vil, se bilder av det festpyntede bordet! ;-)

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:18

monica73: Nå må du få opp farten, frue! Hehe. Misunner deg egentlig evnen til å ta de med ro så lenge. Selv har jeg planlagt i et halvt år. :-P
Lykke til med forberedelsene, du også!

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:19

ernashus: Tusen takk! Ja, det er koselig og jeg gleder meg.

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:20

Sirdalsrypa: Helt sant! Det er travelt, men koselig når det står på, og veldig godt når det er overstått. ;-)

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:20

Anette: Det er travle dager, men vel verdt det. Vi koser oss, men jeg innrømmer også at det er litt mye styr nå i forkant. Gleder meg til deg store dagen!

Med andre ord

19.04.2012 kl.08:22

synnovesyr: Ja, det meste er under kontroll, men det er jo igjen en del arbeid før den store dagen er her og vi skal nyte dagen! Rart å se ungene vokse til, ja, men med unge og vakre mødre er det jo ingen sak! Hihi.

monica73

19.04.2012 kl.08:45

Haha,jeg er en sånn rolig person jeg,men hadde jo samme opplegget med min eldste datter for to åt siden,så vet hva jeg går til:)

fruensvilje

19.04.2012 kl.08:50

Nei det er vel ikke det,men hvem hvet kanskje en vakker dag:))jeg kommer nok til Sandnes flere ganger:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits