Arbeidshelg

 

Denne helga har jeg ikke ofret bloggen en tanke - ikke har jeg blogget og ikkehar jeg vært inne og tittet på en eneste blogg. Derimot har vi fått gjort en heeel masse her hjemme, så nå jeg er sliten, men godt fornøyd.

 

Her er føttene mine etter gårsdagens økt med høytrykksspyleren. ;-)

 

Koselig besøk av gode venner har vi også hatt, både i går og i dag. Flott med noen "forstyrrelser" så man kan unne seg litt pause og få litt god drøs på kjøpet. Er man riktig heldig vanker det et kakestykke eller en sjokoladebit også. Hihi.

Nå begynner terrasseprosjektet vårt virkelig å ta form og det er snart bare det kjekke igjen, det vil si stæsje den med møbler og blomster! I løpet av ei ukes tid nå skal den nok være funksjonell til solings og grillings og sosialt lag. Du verden som jeg gleder meg!

 

Benns statusbilde fra i går. Dere får naturligvis ferdigbilder også når de er klare.

 

...men nuh skal jeg bruke resten av kvelden til TV-fotball og restituering - Enga i mitt ♥ !!

  

7 kommentarer

helgemamma

15.04.2012 kl.20:48

Ser samme kamp som deg..Men heier nok på det andre laget,..... :-)

MissMette

15.04.2012 kl.21:01

Hei Hege :)

Så flott terrassen din blir ღ Her kommer du til å få det fint, gleder meg til å se fremover... Hørtes ut som du har hatt en fin helg, og det er godt å få gjort litt hjemme ღ Kos deg, slapp av og nyt kvelden, det er jeg sikker på at du fortjener nå ღ Ha en fortsatt fiiiiiiiin søndag, stor klem fra Mette

fruensvilje

15.04.2012 kl.21:19

det går frammover,blir flott dette:))men med høytrykkspyler bør du vurdere støvler og regnbukse neste gang,hi hi det sparer deg for klesvask:))

venkesstrikk

15.04.2012 kl.21:29

Enga startet bra ser jeg, men nå er det visst uavgjort, men det er ennå håp :-) Aalesund vant, endelig. Den uteplassen blir sikkert deilig

Grete

15.04.2012 kl.21:50

flott å gjort unna så mye på ei helg da gitt :) og synes jeg kjenner igjen de beina fra hine hårde dager da jeg også holdt på med slikt :))

Bjørg

16.04.2012 kl.10:21

Hei! Ser ut til at dere får en flott terrasse. Det er bare å vente på sol og litt varme.Vi har vært i Bergen på UKM der barnebarnet spilte og sang i Grieghallens Per Gyntsal, egenlaga musikk og tekst). Hun er 14 år og kjempeflink! I dag er det leksehjelp igjen.

ewymarie

18.04.2012 kl.17:28

Godt å få gjort masse og kos å få besøk : ) Ha en fin onsdag : )

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits