Palmeblader og lureri

 

Har du husket å vifte med palmebladene i dag? Ikke det, nei...

 

 

 

Da har du kanskje lurt noen i dag, eller blitt lurt selv? Jeg har i alle fall klart å lure Benn med en liten, uskyldig spøk, og han beit jammen rett på. Åpnet terrassedøra og ropte med påtatt travel stemme at en mann spurte etter ham på andre siden av huset, hvor vi har inngangsdøra. Benn la fra seg utstyret han holdt på med og var rask til å komme seg på andre sida; "- Hva vil denne mannen meg, mon tro!?" Selv var jeg enda raskere gjennom huset, og sto og ventet på ham med et bredt glis og beskjed om at det var aprilsnarr. Uskyldig moro og veldig gøy! ;-)

 

Artig er det også å følge med hva mediene foretar seg på en dag som denne. Jeg har blant annet fått med med at P4 har meldt om at 2. påskedag avvikles som fridag med begrunnelse i at vi må følge EU-direktivet. Der har de etter sigende gått til dette skrittet for anslagsvis å spare 5 milliarder. Ikke ubetydelig det, i disse trange tider. ;-) Star Tour har innført muligheten for å reise på chartetur med kjæledyret sitt. Reisemålet er Menorca og dette markedsføres som Blue Pets Resorts! Herlig påfunn. ;-)

Har du oppdaget andre, artige spøker i dag?

 Vi har latt søndag være søndag her i huset og jobbet litt likevel. Benn har holdt på med terrasseprosjektet og jeg har fikset heimen til påske. Nå er vi ferdige for dagen og skal nyte kvelden med god mat, litt påskegodteri og muligens en film på TV.

 

PS! Blogg.no har vært utsatt for hacking de siste dagene, og bloggen min er derfor ustabil. Beklager hvis du har opplevd problemer med å komme inn på bloggen. Det er utenfor min forstand å gjøre noe med... ;-)
Takk for tålmodigheten. :-)

 

Stikkord:

Én kommentar

Caroline

01.04.2012 kl.20:45

Har hatt mye problemer selv med bloggen i det siste, håper det snart blir slutt på det!

Jeg lurte mamma med å si at hun hadde besøk før klokken halv 9 i dag, hun kom ikke på at det var 1 april, så hun ble lurt, men før hun gikk ned fikk jeg stoppet henne, slik at hun kunne få sove litt lengre hvertfall! ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits