Tenåring nummer 2

 

I dag fyller verdens beste Anna 13 år, og med det er jeg nettopp blit tenåringsmor til 2!

 

 

 

Jenta mi er så snill som dagen er lang, hun er blid, smart og aktiv. I motsetning til mange på hennes alder er hun ikke storforlangende, tvert i mot veldig takknemlig når hun får noe, og forstår at penger ikke kommer ubegrenset ut av sprekken i minibanken. Hun er flink til å spare egne penger, men kan gjerne kjøpe seg noe ufornuftig når fristelsen blir for stor. ;-)

Anna er, som sin mor, opptatt av fotografering og har et falkeblikk for det gode bildet. Håndball har derimot ikke vært hennes idrett. Hun har heller slått seg på innebandy og storkoser seg når hun får vise talentet sitt der. Anna har også et talent innen sang, og skal begynne på solosang til høsten, til sin stolte mors glede.

 I går feiret Anna dagen sin sammen med venninnene. I dag skal Anna og jeg ut på en shoppingrunde, før vi møtes BP og spiser biff på Big Horn - Annas favorittplass. Gavene ligger klar og venter til hun kommer hjem fra skolen og flagget er selvfølgelig heist til topps (dvs. plassert i flaggfestet utenfor døra)!

Til slutt leverer vi Anna tilbake hos pappaen hennes, og så blir det ferie med familien på frøkna fra i morgen tidlig.

 


Gratulerer så mye med bursdagen din, min kjære, gode Annamor! 

3 kommentarer

helgemamma

30.03.2012 kl.11:06

Gratulerer emd tenåringsdatter nummer 2 :-)

Det var en flott hyllest til en flott og veldig søt datter!!

fruensvilje

30.03.2012 kl.12:32

Gratulerer med tenåring nr 2,ei veldig søt jente.

venkesstrikk

30.03.2012 kl.19:29

Flott jente :-) Gratulere med dagen. Det er artig å følge med på utviklingen til de håpefulle. Flott at hun synger, det gjør mellomstejenta vår også og hun har stor glede av det. Nå er hun en del i studio på skolen og jeg håper at jeg får en CD til sommeren også. Hun spilte inn en del sanger til jul og det kan jo hende du hørte på Himmel på jord som jeg la ut på bloggen i jula :-) Kos dere

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits