Sånn!

 

Da var påskeferien i lomma, og jeg kan puste litt ut...

Har nedprioritert blogg og blogglesere litt i det siste, for å holde hodet over vannet. Vi har vært litt småsyke og innimellom har det vært jobbing både hjemme og på skolen. Med konfirmasjonsforberedelser på toppen har det vært nok å styre med... Nå er imidlertid tida og motivasjonen tilbake og dermed blir det nok mer stoff å finne på bloggen fremover også.

 

 

Denne påsken er vi barnløse. Jentene reiser på påsketur med papsen til Trondheim, via min familie i Hurdal. De gleder seg og familien gleder seg. Alltid stas for dem å møte søskenbarn, mormor og de andre.

Imens skal Benn og jeg holde fortet hjemme og prøve å få jobbet endel med uteprosjektet vårt, som har deadline før konfirmasjonen. Jeg merker at grunnarbeid virkelig tar TID, hehe, og er som vanlig ivrig etter å få det ferdige resultatet klart. ;-) Det er mye som skal gjøres, så jeg må bare prøve å smøre meg med en tålmodighet jeg ikke har, og være med og bidra selv.

 

Litt jobb igjen... ;-)

 

Både Benn og jeg skal ha fri helt til over påske så vi har også tenkt å nyte alle fridagene sammen, i tillegg til jobbingen ute, og håper som resten av landets befolkning på SOL! I alle tilfelle blir det kos og fotografering på oss innimellom slagene.

 

 

Med BP på gitar, et glass vin, litt fotografering og kanskje en kylling i
vinduskarmen (haha) så er påskestemningen sikret! ;-)

 

 

 

Astrid og jeg lagde forresten påskeegg av sjokolade sist helg. Siden jentene har reist vekk for påsken, har vi spist dem allerede. ;-) Tenkte å vise dere noen bilder her, men det før bli et eget innlegg. Må porsjonere ut litt - har jo så mye på hjertet etter en liten bloggpause... :-)

 

Uansett så er det fredda'n, fri og vår! Hva mer kan man ønske seg?

 

Nyyyyt dagen din og takk for bloggbesøket!

 3 kommentarer

Camilla-kommenterer tilbake

30.03.2012 kl.11:13

håper dere får en fin påske:)

MissMette

30.03.2012 kl.11:22

Hørtes ut som en kjempeflott påske dere skal ha :) Koselig med litt utejobb, og særlig når dere får en slik flott terrasse :) Håper dere får fint vær både til snekkring og til å nye en kaffe kopp i solveggen her :))) God fredag og påske til deg ღ Klem fra Mette

fruensvilje

30.03.2012 kl.12:24

Så greit da å ha dagene med fri i boks:)

Skal en ha glede av et nytt prosjekt så er grunnarbeide det viktigaste for et vellykket resultat,du får trøste deg med det,uansett når bordplatene er klare for festing går det fort:))så kan dere nyte det hele sommeren gjennom.

Ønsker deg en deilig dag videre

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits