En dag for alt

 

Vi har lenge markert mors- og farsdag. Vi har helligdager, fridager, hverdager, grå dager, solskinnsdager, for ikke å snakke om Valentindagen og Halloween, Thanksgiving og pannekakedagen. Noen dager er tradisjonsbundne, mens andre har kommet inn som skikk de senere årene, gjerne med handelsstanden som drivkraft.

 

Snart har vi en dag for alt!

 

Man kan mene hva man vil, men personlig synes jeg det er helt ok å markere de fleste av disse dagene med litt ekstra kos. Man skal nyte det som nytes kan, ikke sant!? ;-)

 

I dag er det vaffelen som er i fokus!

 

Selvfølgelig må denne søte favoritten ha sin egen dag, til alle søtmonsers store glede. Tipper det er mange som skal finne fram vaffelpressa og steike vafler i dag. :-) Hvorfor ikke tenke litt kreativt og kombinere vaffelspisingen med søndagsturen? Mange plasser selges det søndagsvafler, eller hvis man er så heldige som oss å ha vaffeljern for bål, kan jeg forsikre om at vaflene blir spesielt smakfulle.

 

 

Vafler i det fri er knallgodt!
 

 

Anne i Bodø er en racer på vaffelsteiking på bål!

Vafler trenger forresten ikke være spesielt søtt og usunt heller. Det meste kan puttes i vaffelrøra... Jeg har testet havregryn med god erfaring. Sukkermengden kan reduseres betraktelig, og heller erstattes med søtt syltetøy etter ønske på de ferdige vaflene. Prøv også med blåbær i røra - helt fantastisk!

 

Uansett oppskrift eller steikemåte: Ha en suveren vaffelopplevelse i dag!

 

Stikkord:

6 kommentarer

I gode og onde dager!

25.03.2012 kl.14:54

Jeg har spist vaffler i dag. Deilig...

fruensvilje

25.03.2012 kl.17:52

Nydelige bilder,hos oss tar vi gjerne vaffeljernet med ut i solveggen,strekker en skøyteledning ut og nyter:)i dag ble det vafler innendørs når sola gikk ned,kjmpegode med rømme og syltetøy attåt

quiltmania

25.03.2012 kl.17:58

Vafler er alltid godt - ingen vafler på meg i dag - men middag hos mamma er jo alltid en "høydare".

Anne Breivik

25.03.2012 kl.20:14

Så flotte bilder Hege. Vi har glemt vaffeldagen pga oppussingen på hytta. Men gjett hva jeg skal gjøre nå... Det blir nyestekte vaffler til kvelds ;)

Per Bjaanes

26.03.2012 kl.01:14

Har en oppskrift på vaffler som jeg bruker til spekemat og røkelaks. Minnes det var løk, gulerot, agurk, ost +++. Jækela god Helt uten sukker.... Kan rote fram oppskriften tildeg hvis du vil, Sjøl lager jeg den bar på ca. mål.

mvh PerB

solkro

26.03.2012 kl.17:22

Heia

Jeg har et sånn vaffeljern men får ikke røren til å slippe alt henger fast for jeg har som dere veldig lyst på vafler ute i det fri:) Noen råd ifra dama slikt vaffeljern?

Ha en flott dag:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits