Flere turbilder og vårjevndøgn

 

Lovte dere visst noen flere turbilder i forrige innlegg, men her har det gått i ett de siste par dagene. Nå har jeg funnet et smutthull i programmet før leggetid. Viktig å holde det man lover... ;-)

Vi lånte vekk ei jente og fikk med oss ei annen, slik at vi var fem stykk på tur på søndag. Det var Astrid som hadde med seg ei god venninne. Det er veldig koselig de få gangene Astrid fremdeles vil være med oss på tur (men å være med på bilder på bloggen var ikke aktuelt, hehe). Jeg tror grilling av pinnebrød på bål var det som fristet mest. ;-)

Vi kjørte til Gramstad og gikk innover mot vannet ved Dalsnuten.

Med sol og vår i lufta og god mat på bålet ble det en trivelig tur på oss denne søndagen også. :-)

 Blir begrenset med bilder når "noen" i familien har blitt veldig strenge i forhold til hva det er greit å publisere på bloggen, men det må man vel kanskje bare regne med når det er snakk om tenåringer? Hehe. Minstefrøkna, som villig stiller opp på bilder, var på tur med en annen familie.


 

I dag er det vårjevndøgn, folkens. Altså er det like lyst uansett hvor rman befinner seg! Rart å tenke på... Allerede i morgen er det lysere jo lenger nord man kommer, og dette blir jo mer og mer tydelig jo mer vi nærmer oss midtsommer. Jammen godt vi har et par uker i nord i vente i sommer. ;-) Viktigst er imidlertid at det faktisk er lyst lenge nå, og at vi har den fineste tida foran oss. Nå gjelder det virkelig å nyte dagene framover!


Satser på å være tilbake med skribleriene mine i morgen... Da har jeg fri og litt tid til PC og blogg. Satser på å stikke innom andres blogger og kose meg med å lese oppdateringer der også.

Nå, derimot, har jeg en date med Jon Blund og BP. Nattinatt...  ;-)

 Stikkord:

12 kommentarer

synnovesyr

20.03.2012 kl.22:57

Ååå så koselig det ser ut på tur,og klart jenter i en viss alder ikke vil på bloggen,alt er jo flaut i en periode:) ja nå er det en deilig tid vi har i vente,ha en forsatt fin kveld:)

helgemamma

20.03.2012 kl.23:19

Flotte bilder. Dere er så flotte sammen, du og mannen din!! Kjenner det til tenåringer og publisering av bilder ja.. Mine faceboovenner må tro jeg bare har to barn.. he he..Bilder av de store må gjennom streng sensur først!! :-)

fruensvilje

21.03.2012 kl.08:21

Det er så flott å se kor dere koser dere sammen ute i naturen,veldig fine bilder og nydelig natur.

Att barna etterhvert ikke vil på blogg kjenner jeg igjen:))jeg har en som nekter meg plent å vise bilder av ham:))

jervveien16

21.03.2012 kl.09:44

Pussig at de skal bli så strenge på dette med bilder når de har vært linselus i så mange år fra før..hehe..

Herlige turbilder fra en flott gjeng. Skikkelig familie idyll :D

Anniken

Marit

21.03.2012 kl.11:54

Kjempekoselige bilder. Fikk litt flashback til mitt tidligere liv, med mine barns far. Vi var veldig turmennesker og alltid ute. Pølser og pinnebrød, pannekakerøre i halvannenlitersflasker, termos og sitteunderlag .. men det er lenge, lenge siden det!

Med andre ord

21.03.2012 kl.12:43

Marit: Der har du oss nå til dags, vettu! Hehe. Veldig koselig!

Med andre ord

21.03.2012 kl.12:51

jervveien16: Det er nok forfengeligheten som slå inn når man når en viss alder! Viktig å ta seg godt ut, vet du. ;-)

Ja, dette er idyll i mine øyne. Herlig med søndagsturer!

Med andre ord

21.03.2012 kl.12:53

fruensvilje: Ja, når vi er på tur ute i det fri koser vi oss virkelig!

Så gjelder det å være kritisk til bilder av seg selv ikke bare mine håpefulle, skjønner jeg. ;-) Bildene må gjennom sterke sensur før jeg får publisere, skal jeg si deg. Håper det går over... :-)

Med andre ord

21.03.2012 kl.12:54

helgemamma: Tusen takk for det! Kan hende det vises at vi er glade i hverandre. :-)

Ja, den sensuren er veldig streng hos mellomste jenta og eldstefrøkna er nesten håpløs å få tillatelse fra, både til å ta bilde av og ikke minst publisere. Håper det går over... ;-)

Med andre ord

21.03.2012 kl.12:55

synnovesyr: Ja, det er flaut som er det rette ordet. Vennene kan jo komme i skade for å se dem. ;-)

Ønsker deg en finfin onsdag!

23.03.2012 kl.20:28

hvilken butikk kjøpte du lisbeth dahl paraplyen din i? :-D den var helt fantastisk nydelig!

Medandreord

23.03.2012 kl.20:57

Takk skal du ha! Jeg kjøpte den i interiørbutikken i andre etasje på Jærhagen. Husker ikke navnet på butikken, dessverre.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits