Tur til Sjølvik

Vi er så priviligerte at vi har både urbane tilbud og enorme muligheter til friluftsliv i umiddelbar nærhet. Rett utenfor døra har vi et fint turområde som vi benytter flittig.

I går skinte sola fint, temperaturen var behagelig og man kunne lukte at det er vår ute (og da tenker jeg ikke på bøndenes gjødsling!). En perfekt dag å gå på tur, med andre ord.

Andrine, Benn og jeg tok turen til Sjølvik. Da gikk vi gjennom lett kupert terreng, for det meste i skogen, til vi kom ned til ei trivelig vik - Sjølvik. Det er et populært hytteområde, og det går også hurtigbåt derfra til Stavanger.

 

Ta en titt på bildene våre og se selv hvor trivelig område vi bor i:

 


 

Jippi - det er vår!


Også i dag har vi gått tur. Vi pakket blide jenter, ved, og pølser og pinnebrøddeig i bilen, og dro til Gramstad i Sandnes. Glimt fra denne turen kommer i neste innlegg. Ser på klokka at det får vente... Må nok komme meg i seng og få meg noen timer på puta før en ny, innholdsrik dag venter i morgen. :-)

God natt og takk for besøket på bloggen min!

 

Stikkord:

4 kommentarer

helgemamma

18.03.2012 kl.22:54

Kjekt med sånne fine plasser i nærområdet. Sånn sett er vi heldige her i dette landet, selv i de store byene kan man relativt lett finne fine naturområder :-)

Så ut som dere hadde hatt en flott dag!"!

Grete

18.03.2012 kl.23:10

Herlig med vår sier jeg bare :))

fruensvilje

19.03.2012 kl.08:27

Deilige bilder,dere hadde virkelig flotte turområder,nydelige steder jeg ikke har sett før til tross for att jeg har vært der flere ganger:))Håper dere får en nydelig dag i dag også

OKBente

19.03.2012 kl.13:35

Koselige Bilder! Ej he sjøl vore i Sjølvika og kan bekrefte at der e det fint:-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits