Ost og kjeks og masse vin

 

Uten snikksnakk, kjører jeg rett på med noen bilder:

 

 


 

 

Veeeldig koselig kveldsmåltid for to. :-)

 

Senere på kvelden tok vi ei vinflaske under armen og trasket over til naboene en tur. De har superkoselig hagestue som er perfekt å samles i. Veldig koselig kveld all over! Dette var altså i går, på lørdag. På søndager drikker man ikke annen vin enn altervin, må vite. ;-)

 

 

Dagen i dag har vært en innedag siden streifet vi har hatt av vår virkelig har forsvunnet totalt. Jeg har dermed fått scannet inn eks antall gamle bilder av Astrid som skal brukes til konfirmasjonshemmeligheter (for henne). Veldig artig å se igjen bildene og mimre over en svunnen tid. Alle gamle klassebilder, både mine og jentenes har også blitt digitalisert i løpet av ettermiddagen. Er SÅ fornøyd med egen innsats! :-)

Nå kjenner jeg på kroppen at det er på tide med litt datafri... :-P

 

Nyt helgeinnspurten! ...og husk:

 

  

 

12 kommentarer

dandilion

04.03.2012 kl.21:25

Mmm.... Hørtes godt ut. Jeg skulle også ha scannet inn både bilder, negativer og lysbilder. En gang, en gang... :) Ønsker deg ei fin uke! :)

Gunn

04.03.2012 kl.21:27

Det så veldig kooos ut ja :) Trivelig å ta en tur over til hyggelige naboer-kort tur hjem :)

Allis

04.03.2012 kl.21:35

Ååååhhhhhh... Koselig innlegg med masse fine bilder;-) Ingenting er vel bedre enn å kose seg heime.

Ha en fin fin kveld videre

fruensvilje

04.03.2012 kl.21:37

dette såg godt ut,dere er flinke til å kose dere:))pratet med min søster på skype no,hun bor jo i Sandnes hun sa det var veldig kalde vind hos dere no,da er det godt å varme seg inne

lulltove

04.03.2012 kl.21:37

Elsker ost og vin :) Flink har du vært med bilder og sånn. Vet ikke engang hvordan man gjør det. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Grete

04.03.2012 kl.22:02

Koselig :)) og vi hadde også ost og kjeks på lørdagskvelden forresten :))

ernashus

04.03.2012 kl.22:21

Så koselig det så ut! Nå fikk jeg lyst på ost og rødvin! :-)

venkesstrikk

05.03.2012 kl.09:00

Det her så skikkelig koselig og innbydende ut :-) takk for hyggelige Wordfeud kamper, du knuser meg, men syns det er moro likevel, øvelse gjør mester, så da er det bare å øve mer. Ha ei fin uke :-)

anette

05.03.2012 kl.12:11

En herlig lørdagskveld med andre ord ;) Vi har hatt strålende vårdager og kost oss ute i solen selv om de varme temperaturene uteblir. I går var det venninnetreff med cupcakes og godsaker og det som hører til. Ekstra moro er det at vertinnen skal ha baby og har termin om en uke, så du kan vel tenke deg til hva praten gikk i. Ikke rart babypappaen rømte på skitur i lysløypa ;) Har mange ganger tenkt på å lese Natasha Kampuch' bok, men vegrer meg også litt fordi det nok blir veldig sterk lesning. Jeg har også lettere lektyre på nattbordet, ellers får jeg rett og slett ikke sove. Ønsker deg en herlig uke og at sola dukker opp igjen der nede hos dere! Stoooor klem <3

Creativboligstyling.

05.03.2012 kl.15:53

Det så super koselig ut!! Vi koset oss med ost, kjeks og vin på fredag ;)) Enkelt og greit.

Du har vært flink Hege, og fortjener ros i massevis. En konfirmasjon er en stor dag! :))

Ha en fin mandags kveld <3

Klemmer til deg fra meg :-)

trine pernille

06.03.2012 kl.21:22

Så koselig :) Å for en nydelig klokke du har på veggen der i bakgrunnen ;)

Så glad jeg blir når du vil bli med videre :) Håper det er i orden at jeg legger deg til på bloggleserlisten min? Du kommer på forsiden av bloggen min i tilfelle. Sånn blir det enklere for meg å følge med når du kommer med noe nytt, og du kan jo få noen ekstra lesere av det ;) Si ifra om det ikke er greit :)

Ha en finfin kveld! Klem

Med andre ord

06.03.2012 kl.21:32

trine pernille: Klart det er greit! Smigrende. ;-) Har lagt deg til på min Bloglovin så jeg kan holde kontroll på deg der... :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits