Våååååååår

 

Du verden, så herlig det er å tenke på at det er vår!

Siden kalenderen viser 1. mars i dag, er vårmånedene offisielt sparket i gang. Mange steder i landet har værgudene tjuvstartet litt og latt sola varme flere dager allerede. Her hos oss har sola stort sett glimret med sitt fravær, men temperaturene er riktig så vårlige om dagen. I morgen er det meldt at sola skal komme til oss også, og jeg gleder meg! Da har jeg fri, og det lover jo godt for en tur ut med solbrillene på nesa (ønske/håpe/krysse fingrene)...

Imens jeg har ventet på at våren skal få skikkelig tak ute, har jeg lagt merke til at spiringen allerede er i god gang i bedene våre. Det er rett før krokusene spretter ut nå. Innendørs har jeg jukset litt og kost meg med disse blomstene i ei kasse noen dager allerede:

 

 

 

 

Det gleder meg å kunne si
til deg som titter innom bloggen min i dag. :-)

 

...men nå er det jobbings på denne dama!

 

5 kommentarer

Grete

01.03.2012 kl.09:13

Alltid kjekt å kunne jukse litt ;0) og sola er meldt ja, vi får krysse fingra :))

I gode og onde dager!

01.03.2012 kl.09:19

Gleder meg jeg også...

fruensvilje

01.03.2012 kl.09:30

God morgen.En nydelig vårkasse hos deg:)men jeg er enig dette er bare så godt.Trur jammen jeg skal ta en sykkeltur i dag:))

monica73

01.03.2012 kl.09:54

Her har det vært kjempe vær her på lillehammer denne uka.Sola har varmet og det er skikkelig vårfølelse her.Jeg har tatt helg nå og skal kose meg masse ute på verandaen.

Det er vel snøfritt borte hos dere.Her har vi igjen snøen enda,men den går sakte men sikkert bort nå:)

Kos deg med våren.Nydelige blomster på bildet:)

ernashus

01.03.2012 kl.10:16

Så nydelig vårblomster inne hos deg! Det er nok en stund til vi får se noe komme opp av bakken her jeg bor, men inne blomstrer det! Ha en riktig fin dag, klem :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits