Tanker rundt skuddårsdagen

 

Tenk at det er skuddårsdag i dag! Ikke hvert år, det. ;-)

Jeg har som morgenrutine å snu om på evighetskalenderen vår. I dag ble den så uvanlig fiiin, så den fikk plass i bildearkivet på mobilen:

 

 

 

...men sånn ellers forløper dagen som en ganske vanlig dag her i heimen. Litt roligere enn vanlig, vil jeg forresten tro. Jeg er nemlig mutters alene med en mann som har reist offshore og jenter som er hos papsen. Dermed blir det ikke frieri fra min side denne skuddårsdagen (heller). Haha.

Kjenner ingen skuddårsbarn som jeg kan gratulerer med den spesielle dagen i dag... Min skjønne niese Klara har dåpsdag i dag, og det er jo også en begivenhet. Gratulerer med dåpsdagen, Klara! Tante er glad i deg og gleder seg til vi ses i mai. ♥

Et poeng er det at denne bonusdagen faktisk er med på å skape verdier i milliardklassen i samfunnet vårt. I yrker med fastlønn jobber man nemlig gratis i dag. Dette er med andre ord en gullgruve for arbeidsgiverne. Har fått med meg at det pågår en kampanje hvor arbeidsgiverne oppfordres til å gi dagens overskudd til et veldedig formål. En kjempeide, spør du meg! Alternativt kan de jo vurdere å gi de ansatte en ekstra fridag. Mulighetene er mange om kreativiteten er større enn profittjaget.

 

 

Vel, nok pjatt fra meg i denne omgang... ;-)

 

JEG ØNSKER AKKURAT DEG EN FANTASTISK SKUDDÅRSDAG! ♥

 Stikkord:

9 kommentarer

Anette

29.02.2012 kl.14:14

I like måte kjære Hege! Du får kose deg max og tenke på at det er nå litt deilig å ha en hel dag for seg selv :D Stooor klem <3

jervveien16

29.02.2012 kl.14:24

Vi hadde ikke helt tenkt på det her på arbeidsplassen vår, men nå skal vi jammen i meg stå på krava og kreve enten fri, ekstra betalt eller pengene til veldedig formål :P

Anniken

fruensvilje

29.02.2012 kl.14:32

En fin dag ønskes deg også.Ikke viste jeg att det virket slik inn på yrkeslivet,kanskje en ide å gi dei ansatte en ekstra fridag ja:))

helgemamma

29.02.2012 kl.14:39

Sånn er det når man stiller klokka også..Husker jeg jobbet nattevakt og likte dårlig og måtte jobbe en ekstra time gratis om høsten..Arb.giver argumenterte med at vi ikke ble trekt når vi jobbet en time mindre om våren..men det var jo aldri samme person som hadde begge vaktene..he he.. Ellers har jeg aldri tenkt over det at vi jobber gratis skuddårsdagen.. Sånn sett så tjener jo også arb.giver på at i år er 17 mai på kristihimmelfartsdag..mens de taper litt i jula når julaften er på mandag.. :-)

ja ja,, da ble det litt funderier herfra også og en milelang kommentar..he he..

Håper du koser deg på fridagen din. Er litt deilig å være alene også :-)

Med andre ord

29.02.2012 kl.19:38

Anette: Har jo vært på jobb da, men ellers tusen takk. ;-)

Med andre ord

29.02.2012 kl.19:39

jervveien16: Haha. Ja, stå på krava!! ;-)

Med andre ord

29.02.2012 kl.19:39

fruensvilje: Jo, det er nok slik det fungerer. Skuddårsdagen er et skoop for arbeidsgiverne!

Med andre ord

29.02.2012 kl.19:41

helgemamma: Stemmer det! Jeg har også vært nattevakt og følt det der på kroppen. ;-) Moro å fundere litt! Takk for koselig kommentar igjen!

Har jo vært på jobb da, så har ikke hatt fridag alene, men kost meg har jeg gjort før og etter jobb. Håper det samme er tilfelle for deg! :-)

OKBente

01.03.2012 kl.01:10

Bra innlegg! No e det ikkje lenge før ej invitere dej på ny ordkamp:-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits