"LEGO friends" for jenter

 

Lego har nettopp lansert en ny legotype spesielt myntet på jenter.
Serien kalles "Lego friends".

De to yngste jentene og jeg har vært i lekebutikken og tittet på pakningene, og det er ingen tvil om at de så fristende ut. Den nye legoen bygges som den tradisjonelle, men har en mer feminin touch, både i fargevalg og design.

 Jeg tror dette kan bli en suksess for Lego. Selv om min personlige erfaring er at jenter liker lego, vil den nok bli enda mer attraktiv for jentene nå når de får byggesett spesielt tilpasset dem. Målgruppa for nyheten er 6-12 år, men det går helt fint å leke med lego når man er 41 år også - med andre ord er dette legoen for alle jentene i familien!

 

 

 
Samtidig med lanseringen, er også Legos nettside oppdatert med blant annet informasjon og kjekke spill rettet mot jenter. Du kan sjekke ut sidene her, hvis det er av interesse.

Legoeskene vi så i butikken var i ulike størrelser fra 59 kroner.

  

Vi setter Lego friends på ønskelista til neste gang det blir aktuelt å kjøpe noe nytt til minstejenta. :-)

 

Ser ikke denne Legoen fristende ut?

 Stikkord:

7 kommentarer

ewymarie

21.02.2012 kl.22:27

Det ser kjempe gøy ut for små jenter : )

fruensvilje

21.02.2012 kl.22:50

likestillingsforkjemperane har allerede begynt å tute over denne legoen ,jeg synes det er topp og det viktigaste er jo att barna liker det og vil leke med det.Det har jo lenge vært lego spesielt myntet på gutter hørte ingenting da.

Med andre ord

21.02.2012 kl.23:22

fruensvilje: Bra kommentar! 100 % enig med deg. :-)

Maria

21.02.2012 kl.23:48

stilig!! Jeg tror jeg må ønske meg det til jenta mi, men jeg må også tenke litt på nestemann som kommer, kanskje litt av begge deler? :)

jervveien16

22.02.2012 kl.08:10

Lego var min favoritt når jeg var liten. Storesøster stoppet på Duplo og viste liten interesse videre. Minsten er sånn passe interessert... Mest fornøyd med alle dyrene...og Cars lego. Morsomt at det kommer jente-lego også :D Løp og kjøp!

Anniken

23.02.2012 kl.01:13

Kjempegreier! Dette verte nok suksess!:-) Lego e kjekt og ej he ganske mange legoklossar på lager i Stavanger :-)

Anna

24.11.2012 kl.18:48

Datteren min elsker lego firends! dumt at det er så dyrt.. jeg syntes at denne legoen er et meget flott design! løp og kjøp, sier jeg og!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits