Visit Bodø

 

Overskriften i innlegget gjenspeiler tittelen på den offisielle reiseguiden til Bodø, for øvrig en god og allsidig guide, som det kan være verdt å ta en titt på hvis du har tenkt deg til de traktene av landet.

For min del besøker jeg Bodø et par ganger i året siden Benn jo er Bodøgutt, senest nå forrige helg. Det er like trivelig hver gang! I Bodø er det alltid mye på gang, og ikke minst er innbyggerne veldig trivelige. Vi er så heldige å få overnatte hos Benns bror og kone, som tilbyr forpleining på full høyde med luksushotellene. Tusen takk til Marit og Idar for at dere er så gjestfrie, og ikke minst for all den gode maten Marit tryller frem til oss!

Det ble ikke tatt mange bildene på denne turen, kun sporadisk plukket vi fram iPhonen og fanget noen øyeblikk som blir til gode minner. Uten mer snikksnakk, tenkte jeg (omsider) å vise dere noen bilder fra turen vår. :-)

 

 
Marit, Idar og jeg foran Faxsen.
Idar bruker mye fritid på den båten som skipper. Kystlaget Salta står for driften av båten.  Det er populært blant turister og firmaer å ta ut på tur med båten. Det tilbys tilrettelagte turer med servering og hva gruppa ellers måtte ønske av friluftsopplevelser til sjøs. Interessert? Da kan du lese mer her.

 


Bodø havn.

 


Bodø har valgt å bygge inn deler av handlegata si. Resultatet er et moderne og levende handelssentrum som yrer av liv - og butikker! Må alltid en tur innom "Glasshuset". :-)
Jeg kjenner til at Sandnes vurderer en lignende løsning. Det hadde vært glimrende for handelsnæringen i sentrum av byen vår.

 


Benn og Idar foran noen av de fine naustene i Kløkstad.

 

På søndagen gikk vi på tur og fikk både med oss kunstutstilling (Marimekko og Duodu), kafebesøk og en kjøretur ut til Kløkstad. Under følger noen bilder fra den artige utstillingen:


Med ett var også BP interessert i kunst! ;-)

 


Gutta boys... :-)

 


 


Flotte, spesielle kreasjoner fra Duodu. Kjolen til venstre er båret av Jens Stoltenbers kone.

 


Undertegnede studerer en Duodu-kreasjon. ;-)

 

Forestilling på kulturhset, restautant- og kafebesøk, vennebesøk, familiekos i heimen og ltt shopping er blant alt det kjekke vi gjorde som ikke kom med på bildene...

 

Takk for denne gangen, Bodø! Vi sees til sommer'n... :-)

 


Stikkord:

5 kommentarer

ewymarie

22.02.2012 kl.10:42

Har selv vært i Bodø og likte byen godt. Min hjemby Kongsberg burde absolutt bygge tak over deler av gågata, så den blir en del av det lille kjøpesenteret vegg i vegg.

Allis

22.02.2012 kl.11:01

Heisan!!!! Takk for fine bilder fra Bodø. Har aldri vært der sjøl men gubben var der for ikke så lenge siden, og han sa det var en utrulig flott plass.

Ha en fin onsdag videre

synnovesyr

22.02.2012 kl.11:31

Har ei niese som er marinbiolog og har bosatt seg i Bodø med mann og barn,jeg har tenkt meg en tur opp for og hilse på i løpet av sommeren og skal definitivt ha meg med utstillinger,de kreasjonene var spennende:)

fruensvilje

22.02.2012 kl.12:19

Masse hyggelige bilder.Ja gutta hadde nok likt oss damene i den kreasjonen som BP støtter seg til:))Jeg er tante til en mann i Bodø men har aldrig vært der,hvet egentlig ikke hvorfor det ser jo flott ut :))ha en fortsatt fin dag

jervveien16

22.02.2012 kl.12:58

Lengst nord i landet jeg har vært er Trondheim... Det blir som regel sydover når jeg setter meg på ett fly... Jeg er ikke helt fremmed for tanken om å reise lengre nord, men ikke ennå... Vi har ikke noe annet enn naturen som evt. ville trekke oss i den retningen...og designer klær ser jeg... Skjønt den kreasjonen som Benn likte best tror jeg kanskje noen andre kan kjøpe :P

En ting i vært fall sikkert... Det er herlig å være på tur!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits