Søndagstur med blandede følelser

 

I går var det mildt sagt vekslende vær. Vårsola varmet i det ene øyeblikket, mens det i neste lavet ned snø i sterk vind. Da vi ankom Borestranda ble vi møtt av sola og fikk oss en fin tur sørover. På tilbakeveien blåste det enormt og sanden pisket oss i ansiktet så det var både utrivelig og vondt. Det var så tungt å kave seg framover, og Andrine ble regelrett tatt av vinden et par ganger. Vel tilbake i bilen var vi enige om at det var en god ide å stikke innom Dolly DImple's for å kose oss med en pizza. Som sagt så gjort. ;-)

Må også fortelle om en mann som var på tur på stranda med hunden og barnet sitt, og som vi så fra sanddynene mens vi strevde oss fram i vinden. Barnet kunne kanskje være 2-3 år gammelt. Mannen satte fra seg sekk og utstyr i enden av en liten molo for å ta barnet og hunden med seg ut for å "se på været". Plutselig kom en svær bølge. Mannen ante faren og snappet til seg sekken rett før bølgene kom og tok den. Flere løse gjenstander ble imidlertid dratt avgårde med bølgene. Mannen plasserte hund og barn trygt på land og sprang ut i havet for å redde tingene sine. Jepp, etter flere forsøk klare han det, men at mannen selv ble våt til skinnet er det ikke tvil om. Jammen godt det gikk godt denne gangen. Naturkreftene er både sterke og upålitelige, så det er naturligvis viktig å vise respekt.

Det ble ikke mange bildene på oss der ute i går, men helt tom var dog minnebrikkene ikke. ;-) Andrine har arvet et rosa(!) kompaktkamera etter storesøster og kunne fornøyd innvie det i går. Nå er hun i gang, hun også. ;-)

 

Andrines bilder:

Et par av Benns iPhonebilder:


Her strever vi oss fram i sanddynene i sterk vind og med sand piskende mot kinnene. 


Det eneste bildet jeg tok, var av Andrine mens sola enda var i godhjørnet. Etterpå lot jeg fingrne forbli i varme, gode votter. ;-)

 

For å være ærlig har vi vel vært på triveligere søndagsturer, men det er noe med det å komme seg ut litt. Det føles alltid godt! I alle fall etterpå... ;-)

 Great Day Cow image
 
...og takk for besøket!
 
 
 


Stikkord:

7 kommentarer

fruensvilje

20.02.2012 kl.17:52

Selv om vinden virkelig tar av så fikk dere noen flotte bilder og jeg elsker rogaland og strendene der:))

Marit

20.02.2012 kl.18:16

Nydelige strender der borte i vest ja. :o) Og jaggu synes jeg dattera di fikk tatt noen flotte bilder også. Så gøy!

lulltove

20.02.2012 kl.19:47

Så nydelig turterreng du har :) Det er det fineste jeg vet. Strand, hav og vind = lykke

ewymarie

20.02.2012 kl.20:09

Ja naturkreftene skal man ikke ta noe sjanser med. Men en vakker strand er det definitivt. Er det Sola stranden?

venkesstrikk

20.02.2012 kl.22:02

Nydelig flotte bilder. Takk for invitasjon til Wordfeud, jeg er ny i gamet, så du vinner nok stort, men det er gøy likevel. Tap og vinn med samme sinn :-)

Naturen skal en virkelig ha respekt for, vind og bølger er skummelt

jervveien16

21.02.2012 kl.14:29

Det er noe med å kle på seg og komme seg ut...og ikke minst den følelsen man får etterpå. Da kan man sette seg godt til rette i sofaen og ta livet med ro :D

Merkelig at noen velger å leke slik med naturkreftene.. og små barn har ingenting i nærheten av bølgeskvulp å gjøre. Regner med at det ikke var snakk om noen redningsvest?

Anniken

Med andre ord

22.02.2012 kl.09:35

jervveien16: Neida, ingen redningsvest, bare uforsiktighet! Det var skremmende.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits