Fastelavn hos oss

 

Da ble det markering av fastelavn hos oss også! Fint for alt som kan feires, så vi får anledning til å putte i oss masse søtsaker. Haha.

For anledningen lagde jeg et lite fastelavnsris med kun hvite fjær på, Andrine lagde et større med fjær i mange farger, jeg har lagd kremboller og ikke minst prøvde vi oss på en liten pinjataball dette året, etter oppskrift fra matematikkens dag på jobb. :-)

Vi inviterte et knippe gode venner til å spise bollene med oss, og Anne-Kristin og Bjørn takket ja og kom på kveldsbesøk. Det satte vi ekstra pris på siden de andre av ulike årsaker ikke kom denne gangen. ...men det betyr bare at vi har mer besøk tilgode. :-)

 

 

Årets fastelavnsboller.
Hjertene laget jeg ganske enkelt ved å legge et lite papirhjerte over bollene mens jeg strødde på melisen.

 
Andrines fastelavnsris ble nesten større enn jenta. :-)
Mer fastelavnsris.
Dette har bare hvite fjær, og er vel litt atypisk sådan. Litt mer i min gate, kanskje, men ikke fullt så barnevennlig. ;-)

 


Andrine står klar med pinjataballen.
Den er lagd av 20 like sirkler, som er limt sammen og fylt med godteri.


Benn kastet ballen opp i lufta...Anna sparket ballen hardt så godteriet føyk ut! Anne-Kristin følger med. ;-)
Godteriene samles sammen, for så å nytes. ;-)

 

 

Vi har også vært ute på Borestranda på søndagstur i meget sterk vind i dag, men det får jeg blogge mer om i morgen. Nå kommer Jon Blund på besøk til meg om bare få strakser... Zzz...

Takk for at du stakk innom her i dag også! Har du kost deg med kremboller i anledning fastelavn?

 

5 kommentarer

ewymarie

19.02.2012 kl.23:21

Vi har bakt boller og vært på besøk, så har hatt en fin dag : )

OKBente

20.02.2012 kl.04:36

Ingen bollar her, men har fått bolle via sms frå systå mi og so he ej hatt ein liten is:-) Søtt med dei hjerta på...og so det å kome på det; imponerte e ej:-)

Marit

20.02.2012 kl.08:40

Utrolig koselige boller du har laget! :o) Gjorde seg godt med det hjertet på og de smakte sikkert like godt som de så ut. Har hatt boller og vafler, hos min søster. De smakte fortreffelig, men var ikke så finpyntet som dine. Ha en fin dag.

fruensvilje

20.02.2012 kl.13:10

Så koselig feiring det var hos dere:))og spreke som legger så masse arbeid i en ball for så å sparke den sønd:))

Joda vi hadde kremboller,inviterte ned svigermor svoger og svigerinne:))men hvet du kremen min var bismak på:(jeg serverte regelrett gode boller med litt sur krem på,og gjestane var høflige dei og bedyret att kremen var god:(stakkars folk sier no jeg da.

Da var pizzaen jeg serverte kvelden i forveien langt heller å foretrekke:))ja jeg hadde jo litt marsipankake også da.Men sure kremboller,det anbefales ikke

helgemamma

20.02.2012 kl.13:48

Kjekt med noen sånne dager som kan markeres uten at det er så veldig mye stress med det..bare kos... :-) jeg har ikke fått kjøpt eller lagd noe ris i år, men jeg er så fargeglad at jeg ville nok valgt jenta sitt og ikke ditt kjedelige med bare hvite fjær... he he...

(jammen godt jeg ikke har interiørblogg...he he .. hos meg er det ikke noe stilfult, bare beboelig med masse farger, duker og puter....)

Ha en fin mandag!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits