Valentinsdagen

 

Hvis jeg legger ut en haug med hjerter, søte vers og klissete bilder, blir det fort Valentinstemning her på bloggen min... Neida - jeg skal ikke gjøre det! ;-)

Hjemme hos oss har vi ingen tradisjon for å "feire" denne dagen, som har kommet mer og mer til vårt land de seneste årene, og som, når sant skal sies, blir drevet mest fram av handelsstanden. Før var vel denne kjærlighetsdagen mest forbeholdt romantiske amerikanere?

Nå sier jeg ikke at jeg er motstander av romantikk, blomster og oppmerksomhet til de vi er glade i. Tvert imot! Lurer bare på om vi trenger denne spesielle dagen til dette formålet eller om vi skulle bruke hverdagene til å sette mer pris på hverandre og være takknemlige for de vi har rundt oss? Kanskje er en egen dag avsatt til å vise kjærlighet på sin plass?

Er litt usikker, jeg... Hva mener du?

 

Et øøørlite Valentinbilde kan jeg saktens krydre innlegget med! ;-)

 

 


 

Selv fikk jeg en koselig morgen-SMS av BP i dag, og var rask med å sende en i retur. Jentene fikk hvert sitt håndskrevne postkort av meg, hvor jeg skrev hvor glad jeg er i hver av dem og hvilke flotte egenskaper de har. Ideen fikk jeg sist jeg var på Kvadrat, hvor de delte ut gratis Valentinspostkort. Bortsett fra disse små oppmerksomhetene vil nok dagen gå forbi som en hvilken som helst annen tirsdag hjemme hos oss.

 

 

Valentinskortene til jentene mine.


...men sånn på tampen, bare for å være v.e.l.d.i.g.  t.y.d.e.l.i.g:

JEG SETTER STOOOR PRIS PÅ Å FÅ BLOMSTER!

(Hørte du det Benn Peter!? Haha.)

 

 12 kommentarer

ewymarie

14.02.2012 kl.14:23

Vel så viktig å vise omtanke og ta vare på hverandre alle andre dager i året også : )

OKBente

14.02.2012 kl.14:37

Visst e det kjekt og kanskje også viktig med ein valentinsdag, men det beste e nok å sette pris på kvarandre i det daglige. Men kem syns ikkje det e kjekt med blomster, eit hyggelig kort, etc.? Likte godt dei to siste setningane dine... :-)

vestlandsfrue

14.02.2012 kl.16:28

Det er jo kjempekoselig å bli satt pris på, men jeg hadde blitt enda mer glad dersom jeg fikk en oppmerksomhet uten at handelsstanden hadde oppfordret til det.

Ha en fin ettermiddag og kveld!

helgemamma

14.02.2012 kl.18:09

Får du ikke blomster en av dagene nå så er det ikke din skyld... he he..

jeg er ikke for valentinesday. Vi gjør ikke noe ut av den. Vi kan vise vår kjærlighet til de vi er glade i nrå som helst, en slik "offentlig" dag er bare med på å få de som i utgangspunktet føler seg ensomme til å føle seg enda mer ensom....

Anette

14.02.2012 kl.18:47

Herlig innlegg, jeg er helt enig. Vi må huske å sette pris på hverandre ellers også og en varm klem og gode ord kan være bedre enn all verdens gaver (men blomster er jo ikke å forakte, da, he he ;). Forøvrig setter jeg innmari stor pris på deg, vennen min, selv om jeg blir "mørbanket" av deg i Word Feud hver eneste gang, hi hi ;) Og grattis med hovedoppslag på side2, mer enn vel fortjent, hurra :D

Med andre ord

14.02.2012 kl.18:55

Anette: Åhhh, tuuusen takk for fantastisk kommentar! Setter veldig pris på deg også, og gleder meg veldig til vi treffes til sommer'n. :-)

Ikke gi opp i Wordfeud, vær så snill! ;-) Gøy å spille mot deg. <3

Med andre ord

14.02.2012 kl.18:56

helgemamma: Nei, nå har jeg gjort mitt ytterste for å sanke inn blomster, men tror du det hjelper!? Hehe.

Du har gode poeng i denne kommentaren. Fin påminnelse om at ikke alle har noen å være glad i.

Med andre ord

14.02.2012 kl.18:57

vestlandsfrue: Uoppfordret oppmerksomhet som en overraskelse er jo toppen av bløtkaka. Enig med deg. :-)

Med andre ord

14.02.2012 kl.18:58

OKBente: Ja,¨nå får vi se hvorvidt de siste setningene har effekt! Hehe. Enig med deg - gi oppmerksomhet til de man er glad i hver dag. :-)

Med andre ord

14.02.2012 kl.19:09

ewymarie: Enig med deg!

Tove

15.02.2012 kl.09:13

Grattis med flott innlegg på side2blogg. Helt enig med deg, jeg har aldri feiret denne dagen og tror ikke vi trenger den. man skal jo være hyggelig mot hverandre hele året. ikke bare av og til

Creativboligstyling.

15.02.2012 kl.10:41

Du så jo hva jeg hadde skrevet ang dette. Jeg synes det er TOPP!!! :-)))

Selvsagt skal man være gode og kjærlige mot hverandre hver dag, men i en hektisk hverdag er det faktisk mange som glemmer dette. Her får man en påminnelse, mennene må faktisk gjøre litt ekstra! Og jeg tror det kan skape et ekstra piff for de som trenger det ;)

Har flere venninner som gleder seg til Valentin, for da er mannen ekstra oppmerksom, så hvorfor skal man unngå å oppleve denne gleden???

De som er imot dette tror jeg er single, litt bitre... og de som ikke gir så mye av seg selv ellers heller.

Én dag i kjærlighetens tegn har kjærligheten fortjent, det har VI fortjent. Så samme om det er til en mann, kjærest, venn, barn, nabo, mor/far, søskenbarn 0l...gi litt av deg selv daaaa....er det så farlig??? :-DD

Søtt med kort Hege, en god og snill mamma du. jeg sendte en tekstmelding m bilde og fin tekst til mine jenter.

På en slik dag får man en ekstra god følelse i magen, en følelse det er deilig å ha! <3

Håper dagen din var super! :-9

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits