VM Spark - Utfor 2012 i Hurdal

 

Nå braker det løs igjen, i min bittelille hjemkommune Hurdal...

  

Der arrangeres nemlig VM i Spark Utfor i morgen. I år har arrangementet ekspandert voldsomt og opp mot 700 deltakere i ulike klasser er påmeldt og rundt 4000 publikummere ventes. Jeg kjenner til at forberedelsene har vært mange og gode og bygda står superklar for å ta imot deltakere og publikum til en vinterfest av de sjeldne.

Blant årets utøvere er fjorårsvinner Bjørn Dæhlie og kulturminister Anniken Huitfelt. Sistnevnte står også for åpningen av arrangementet kl. 11.

For publikum tilbys det utenom stor idrettsglede også vintermarked med salgsboder på torget.

Jeg kan dessverre ikke komme til arrangementet selv, men jeg oppfordrer alle hurdølinger og befolkningen fra nabokommunene om å møte opp og heie fram utøverne og lage liv og stemning rundt arrangementet.

 

Linker:


Se VM-løypa fra sparksetet
(film)

Offisiell nettside for VM med blant annet program for arrangementet

VM Spark-utfor på Facebook

 

 


Som du ser har vi spark hos oss også, men sparkingen er nok ikke på VM-nivå.
Til det er Rogalandsvinteren en smuuule for kort!
 

 

Til slutt vil jeg få ønske alle deltakerne lykke til, og en spesiell hilsen sendes til min niese Klara, som er blant de flinke deltakerne.

Heia Klara!

Heia Hurdal!

  

Stikkord:

4 kommentarer

fruensvilje

10.02.2012 kl.11:08

Hei Hege.Dette høres ut som et flott arangemang,synd du ikke får anledning til å være der selv,men ønsker dei lykke til med en flott festdag

jervveien16

10.02.2012 kl.11:32

Lokalavisen har vært proppet med stoff fra VM'et og ordførerne i alle nabokommunene har ligget i hardtrening i lange tider. Bjørn Dæhlie er klar til å forsvare tittelen sin... Det er VM feber på Øvre Romerike :D

Anniken

Consuming

13.02.2012 kl.21:34

Fantastisk arrangement! :)

trine pernille

14.02.2012 kl.12:06

sv; tusen takk for hyggelig kommenta søte deg :) Ja helsa kommer først, men jeg har heldigvis gode hjelpere :) Finnes jo mye annet enn maling jeg kan gjøre også ;)

Så koselig arrangement :) Spark er jo så morsomt. Fikk meg nettopp en gammel spark som jeg har planer om å "piffe" opp litt :) Skal bli morsomt å få tatt den i bruk!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits