You can do it

 

Litt tirsdagsblogging fra meg til deg... :-)

 

Denne illustrasjonen, som en venn delte på Facebook, appellerte til meg:

 

 

Jeg tror på at vi i de aller fleste tilfeller kan klare å klatre til topps på trappa, hvis vi selv vil opp dit... :-)

Benn har som kjent snekret og malt seng til det nye rommet til Astrid. Den er nå klar for montering, og det skal skje i dag. Jippi! Jeg gleder meg til å se resultatet i sitt rette element. Astrid selv er fremdeles hos faren, men kommer hit i morgen. Vi gjetter på ei fornøyd jente på nytt rom!

Og til Benn, som har stått for mye av grovjobben:

 

You can do it! ♥

 

Bilder av nyrommet dukker selvfølgelig opp her veldig snart nå. En dag eller to til så regner jeg med at tingene er klare til å vises for offentligheten. ;-)

Ellers anbefaler jeg gjerne "Tid for hjem" på TV i kveld kl. 20. Det får vi begge med oss hver tirsdagskveld og henter hjem både inspirasjon og praktiske tips til hjemmet. Programmet gir oss med andre ord både i pose og sekk, og det vil vi vel ikke gå glipp av? Hehe.

 

 

Have fun!

 
9 kommentarer

Mayse

07.02.2012 kl.19:08

Yes, I did it!!!!

Har tilbragt nesten hele dagen på syrommet, og fått unna en masse ting som har ligget på vent i kortere eller lengre tid.

Ha en fin kveld!

Med andre ord

07.02.2012 kl.19:12

Mayse: Hehe. Ja, jeg vet jo at du er like effektiv og får ting unna som din kjære datter. Når du først setter i gang, mener jeg... ;-)

Fin kveld til deg også, mamma!

venkesstrikk

07.02.2012 kl.19:15

Jeg elsker også slike interiørprogrammer :-) Kloke ord du kpm med i dag

Creativboligstyling.

07.02.2012 kl.19:32

Veldig bra beskrivelse av hvordan man kan få det til..bare man vil og tenker positivt. Selv om det ikke alltid er like lett å gjøre det ;))

Tid for hjem må jeg få med meg også, et must på tirsdager :-D

Ha en flott kveld! Klem.

ernashus

07.02.2012 kl.19:38

Bra du minte meg på Tid for hjem! ha en kjempefin kveld:-)

synnovesyr

07.02.2012 kl.19:53

Artig illustrasjon,og ikke minst sann,utrolig hva man kan få til bare man tør og prøve,og for en fantastisk følelse når målet er nådd.Ha en flott kveld:)

fruensvilje

07.02.2012 kl.21:09

helt enig med deg,vi kan greie det mann vil,bare mann vil:))

Blir spennende å se resultatet på det nye rommet,tenker det blir flott jeg.Har nå sett tid for hjem:))yndlingsprogrammet mitt:))

Beate

07.02.2012 kl.21:43

Jeg havnet et sted mellom How do i do it & I'll try.....

OKBente

08.02.2012 kl.00:35

Det er alltid viktig å ha nåke å strekke sej etter. Og ønske ein " å nå toppen" ja so bør ein ikkje gi sej før det motsatte e bevist:-) Meine no ej då...men so va det ditta med forskjell på teori og praksis... :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits