Sosial helg

 

Så koselig at du titter innom bloggen min på en søndag! Har du hatt en fin dag så langt?

 

  

Du verden for ei sosial helg vi har hatt!

Vi har tatt imot Benns niese Jorunn, og deretter nevø Anders, for besøk med overnatting. Ikke hver dag vi får besøk av familien nordfra så det har vært veldig koselig. Anders er fremdeles her i forbindelse med at han skal holde foredrag på en konferanse i Stavanger i morgen. Gutta boys har vært en tur ute på jærstrendene i snødrevet, mens jeg har holdt fortet inne i dag. Nå har vi nettopp fortært marinert kalkunbryst til middag, og jeg satte meg ned for å gi et lite livstegn fra meg til dere på bloggen.

Fredag var vi i invitert til Torunn og Geir som feiret sin aller første bryllupsdag med champis og alt som ellers hører med, og sikkert litt som ikke hører med også, hehe. Moro hadde vi det som alltid med våre supergode venner. :-)Bryllupsdagen deres er i dag, og jeg gratulerer SÅ mye til det flotte paret!

Tenk at dette allerede er 1 år siden:

 

Torunn ♥ Geir


 

Andrine er hos pappaen sin, men hun ringte meg litt tidligere i dag og fortalte at hun hadde falt ned trappa og fått så vondt i ryggen, stakkar. Dette skjedde på fredag kveld, og hun har fremdeles vondt, spesielt når hun skal bøye seg eller legge seg. Jeg har naturligvis vondt av snuppa mi, men vet jo at hun er i trygge hender hos faren også.

 

 
Snapshot av prinsessa fra sist helg...
Håper du blir raskt god i ryggen, gullet mitt! ♥


 

Nå står nok ei aktiv uke på trappene... Spesielt ser vi fram til torsdag da vi tar på vingene og fyker til Bodø. Før vi kommer så langt er det imidlertid jobbings, og da er det jammen godt at jeg har verdens beste jobb å gå til. :-)

Nå får vi se om vi klarer å lure fram noe søtt til ettermiddagskaffen... ;-)

 

 7 kommentarer

venkesstrikk

05.02.2012 kl.18:57

Så koselig helg det hørtes ut som du har hatt. Min helg har vært flott, bare så synd at den nesten er slutt

helgemamma

05.02.2012 kl.19:12

Fint med noen sosiale helger iblant :-) Vi har hatt en ganske rolig helg.. Feiret bursdag til storeprinsessa på fredag og var grytidlig oppe på basketkamp med yngstejenta lørdag... Storeprinsen var (heldigvis) blakk denne helgen, så han tilbragte HELE lørdagskvelden hjemme sammen med mamma!! Og det er veldig koselig å sitte oppe med de to eldste når de unisont sier "Neeeei, ikke enda" hver gang jeg sier at nå må jeg legge meg... :-)

lulltove

05.02.2012 kl.19:49

Høres ut som en fin og sosial helg :) Jeg har hatt det veldig stille og rolig til en forandring. Ha en god arbeidsuke!

Creativboligstyling.

05.02.2012 kl.20:37

Kos med sosiale helger, vår har vært passe sosial, men kjempe koselig med alle barna hjemme :))

Hørtes ut som dere har gjort litt av hvert, godt å ta vare på venner og gode minner!

Man vil jo helst være sammen med barna sine når de er syke, slik er det nok med våre mamma instinkter;)

Men som du sa...pappan klarer nok også oppgaven heeelt fint, hehe :-))

Kos deg i kveld og ha en fin fin uke på jobb!! :-)

jeg skal kose meg med vesla mi og møte en venninne på cafe i morgen, kos! <3

Klemmer ;-)

jervveien16

06.02.2012 kl.09:55

Hektisk hos dere også hører jeg... Kos deg, nyt dagene og ikke minst helgen i Bodø..

God bedring (nok en gang) til Andrine... Det var da svært så uheldig hun skulle være nå...

Anniken

Anette

06.02.2012 kl.19:19

Å, for en herlig helg du har hatt! Var ikke så aller verst min heller, vi har slappet av og kost oss. Fredagskveld med TV2's gullrekke er obligatorisk, og på lørdag ble det kafebesøk med gode saker. I går var vi på besøk hos søsteren min og Ingrid satte ny personlig rekord i kanelsnurrspising (hmm, et ord for WordFeud kanskje, hi hi ;). 7 stk gikk ned i rekordfart :D Ønsker deg en fantastisk uke og håper lillesnuppa di har blitt bedre. Klem fra Anette <3

Katrine Stensland

06.02.2012 kl.21:54

Rakk visst ikke å bli ønsket god søndag før på mandag jeg, men det kan da være hyggelig det også =)

Høres ut til at du har hatt en riktig så hyggelig helg - så bra! Jeg er også veldig sosial om dagen (fordi jeg egentlig burde retta...)... og trives med det!

Blir misunnelig når jeg hører at du skal til Bodø! Hils mitt barndoms ferieparadis så masse, masse <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits