Scrabble-/Wordfeudputer

 

Vi har jo blitt hekta på bokstaver den siste tiden, veldig mange av oss. Jeg tenker ikke nå først og fremst på bokstaver i interiøret, hvor bokstaver har vært en hit lenge, men på å sette sammen bokstaver og skape ord i spillet Wordfeud, den moderne utgaven av Scrabble, som de fleste kjenner til. (Herlighet for en setning, den kan umulig være en norsklærer verdig, hehe.)

Spillet Wordfeud blogget jeg om for noen uker siden, og jeg har siden den gang blitt utfordret til spennende kamper av dere lesere. Det har jeg satt pris på!

Nå kan du faktisk kjøpe din egen kombinasjon av bokstaver på pynteputene dine! Jeg falt jo selvfølgelig for ideen, og vurderer sterkt om jeg kan forsvare å sende inn en bestilling... ;-)

 

Ta en titt på disse inpirasjonsbildene:

 

Noe for deg? Putene kan du kjøpe i nettbutikken www.etsy.com. De har myyye spennende å tilby!

Bildene er lånt fra Etsys nettside.

 

♥♥♥♥♥

 

I dag har, bank i bordet, alle jentene vært friske nok til å gå på skolen, og jeg har fått gjort unna litt forefallende på hjemmebane, (les: tatt fatt på berget av klesvask). ;-P

Snart kommer hordene inn døra, og vi nærmer oss helgekos med reker på menyen. Jummi!

  

 
 

Stikkord:

9 kommentarer

OKBente

27.01.2012 kl.15:19

Morsomt! :-) God helg! PS. Kampen ej trudde sku vinne ser ut te å gå din vei....denne gongen også.. :-( :-)

ernashus

27.01.2012 kl.16:22

Så gøy! Ønsker deg en kjempefin helg:-)

fruensvilje

27.01.2012 kl.16:35

Det var virkelig noen festlige puter:))kan godt se dem føre meg i det rette miljøet.

Så bra også att veslejenta di er frisk igjen,må dokke kose dokke godt i kveld da

Consuming

27.01.2012 kl.17:23

Så artige puter! God helg. :)

Anette

27.01.2012 kl.18:11

Åh, så herlig!! Slike puter kunne jeg jammen tenkt meg selv :) Nå har jeg faktisk vært så tøff at jeg har begynt å spille jeg også! Foreløpig bare med husbonden, sønnen og nabofruen, men om du har lyst til å utfordre meg er navnet "chidul". Ha en strålende helg kjære du, klem fra Anette :)

venkesstrikk

27.01.2012 kl.18:59

Skal, skal ikke.....jeg har nå kjøpt meg telefon om jeg kan spille wordfeud på, men i utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for å ikke gjøre det, men så var det alle som synes jeg må og så er jeg vel ikke helt uvillig selv heller, så da får vi se

Katrine Stensland

28.01.2012 kl.21:57

Har ikke tort å prøve wordfeud enda jeg... Blir jo så hekta på sånne ting, når jeg først begynner, og det aner meg at jeg ville likt det her... Viljestyrke, vær med meg!

jervveien16

30.01.2012 kl.08:25

Næh, så stilig.. Så morsomt å leke med ord og de putene var geniale. Mange koselige mønstre også.

Krysser fingrene for at jentene fremdeles er friske og at helgen ble super med hele gjengen :D

Anniken

Solblom

31.01.2012 kl.19:21

Skikkelig flotte puter!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits